Tajne sezona 1 DVD 19

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 075

Marina ne može vjerovati da joj je Ivan otac, a Danijel da je Nikola Šeper. Ivan i Lada pokušavaju umanjiti značaj svoje prijašnje veze. Uz to, Ivan priznaje Robertu da je prepisao svoju policu životnog osiguranja na Marinu, Barbaru i Nenu. U međuvremenu Barbara napada Sebastijana i Nikolu jer su joj obojica lagali, no Nikola joj ne ostaje dužan i zaprijeti joj da će nakon Ivana ona završiti u zatvoru. Jerko pokušava Nikolu uvjeriti da Ivan ipak nije ubio Juliju, dok Ivan suočava Brigitu sa svojim sumnjama da je ona ubila Juliju. Što će Brigita učiniti?

Epizoda 076

Brigita odbija povezanost s Julijinim ubojstvom, ali Ivan je odlučan. Sve je uvjereniji da je ona stajala iza toga. Brigita se nastoji obraniti, ali joj Ivan na kraju prijeti. Nikola ne zna što bi mislio nakon što mu Jerko kaže svoju sumnju u Ivanovu vezu s Julijinom smrću. Ipak, ne može pojmiti da mu Ivan nije ubio majku i odlazi u Vilin Dol s namjerom da ga privede.

Epizoda 077

Nikola je zatečen kada čuje Ivanove posljednje riječi da nije ubio Juliju, no ne stigne reagirati jer u kuriju ulazi policija.

Marina potjera Ladu jer joj je skrivala istinu o Ivanu. Nena je tješi, no kad im Robert prenese još goru vijest, Marina je u šoku. Valentina i Filip nakon vijesti koje saznaju moraju promijeniti plan – Nikola im više nije potreban kao saveznik. Filip nakon dugog razmišljanja odluči ucijeniti vlastitog oca –izbacit će ga iz kurije ako ne bude sudjelovao u Valentininoj i njegovoj namjeri. Miro je zatečen, što će učiniti?

Epizoda 078

Marina mora suočiti Barbaru s istinom – sestre su, Ivan im je bio zajednički otac. Barbara nakon nevjerice i odbijanja zabranjuje Marini i Neni dolazak na sprovod. U međuvremenu, ucijenjeni Miro skupi hrabrost i laže načelniku. Nakon što Filip ipak ucijeni i Nikolu, Miro treba priznati istinu, uskratiti pokojnom Ivanu alibi za Julijino ubojstvo. Hoće li to i učiniti i tako osloboditi Jerka?

Za to vrijeme Brigita sprema pakleni plan za Nikolu!

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin