Tajne sezona 1 DVD 18

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 071

Marina je napokon sretna – Lada se razredila i vratila u Vilin Dol. Za to vrijeme, Ankica pred Barbarom uzima Brigitin dnevni utržak hotela, a Barbara shvati da Ankica nečim ucjenjuje Brigitu. Valentina prizna Filipu uljepšanu verziju prošlosti. Kaže mu da je Ankica želi ubiti, no Filip joj više ništa ne vjeruje. Valentina planira pobjeći ne sumnjajući da je Ankica drži na oku. Kada se susretnu, stvari postanu kobne.

Epizoda 072

Valentina i Filip shvate da je Ankica mrtva. U međuvremenu Lada saznaje da je djeci u udomiteljskoj kući dobro, no Robert gonjen vlastitom grižnjom savjesti, odlučuje kontaktirati socijalnu radnicu, u želji da sazna uvjete pod kojima bi Marina mogla dobiti djecu. Na kraju shvati da bi situacija bila puno lakša da su Marina i on oženjeni. Lada shvaća da je Ivan opet bijesan zbog Brigitinih manipulacija i pokušava ga umiriti. No Ivan se već neko vrijeme pokušava othrvati emocijama koje osjeća prema Ladi…

Epizoda 073

Iako je znala da će razočarati Josipu, Marina odbije Robertovu prošnju. Objasni mu da ne želi brak na pogrešnim temeljima, što on krivo protumači. Nakon poljupca, Ivan moli Ladu da se sastane s njim na vidikovcu i Lada pristaje, kako bi ga spriječila da se sretne s Brigitom. Barbara u svađi govori Brigiti da je Ivan bio u pravu i da ga je trebala slušati te je ostavlja bijesnu i odlazi moliti Sebastijana da joj oprosti i primi je natrag u stan.

Epizoda 074

Nikola se sastaje s Ivanom ne bi li mu on otkrio svoj identitet. Iako ga nagovara da prizna da je kriv za Julijinu smrt, Ivan odbija. Baš kada se pomirio s Barbarom, Sebastijan sazna da se Nikola vratio i mora Barbari reći istinu. Zahtijeva od nje da svjedoči protiv oca ako zna nešto što bi pomoglo istrazi o Julijinoj smrti.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin