Tajne sezona 1 DVD 17

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 067

Marina je sretna jer je Josipa došla k svijesti pa zajedno s Robertom proživljava radosne trenutke. Oboje su sretni jer se Josipa potpuno oporavlja – osjeća noge! Robert u naletu sreće poljubi Marinu… Neugodan trenutak prekinu Ivan i Nena sa sretnom viješću o Neninoj trudnoći. Doznavši za Brigitinu spačku oko kaleža, Ivan odlazi k njoj, ali ona ne odustaje od ucjene. Njihov razgovor prisluškuje Ankica, no čuje samo Brigitinu izjavu da žarko želi novac jer od ostavljene kurije nema koristi – kurija joj je sada bezvrijedna zbog Petrića. Osim toga, Ankica svjedoči tučnjavi Filipa i Sebastijana, nakon koje Filip odluči useliti se u kuriju! Nikome ne odgovara ovakav rasplet situacije, ponajviše Ankici koja predloži Brigiti radikalno rješenje…

Epizoda 068

Ankica predlaže Brigiti da zapale kuriju i da svoje potrebe namire novcem od osiguranja. Brigita odbija taj prijedlog s gnušanjem jer je kurija njezin život i borit će se za nju do zadnje kapi krvi. Bez obzira na ponos, Filip i Valentina zaključuju da je Brigita u pravu. Barbara prihvaća Sebastijanovu ponudu i odlučuje napustiti kuriju dok se Marina i njezina obitelj vesele zbog Nenine i Ivanove prinove. No, Ivan još uvijek dvoumi je li dobro odlučio. Ponukan veseljem, Robert prizna Josipi da joj je otac, zbog čega dijete zamoli Marinu da dozvoli Robertu da živi s njima. U međuvremenu, Ankica shvaća da joj Valentina nikada neće isplatiti dug. U trenutku povlačenja fatalnog poteza, Ankici u posjet dolazi neočekivani gost.

Epizoda 069

rigita otkriva Ankici da njezin život više nije u kuriji. U međuvremenu Lada razgovara s Marinom i teškom joj mukom govori da je odlučila otići iz Vilin Dola. Marina je u nevjerici. Sebastijan Barbaru odvodi u svoj stan i otkriva joj istinu o sebi, što nju vidno šokira, ali i prizemlji.

Epizoda 070

Josipa izlazi iz bolnice, a Ivan saznaje za curenje plina u kuriji. Odmah počinje sumnjati da je Brigita u tome imala svoje prste. Miro još jednom pokušava nagovoriti Višnju da mu dozvoli da se vrati, ali ona ostaje pri svome. Sebastijan se ponovno pokušava približiti Barbari, no ona ne želi ni čuti za njega. Marini u posjet dolaze Marko i Maja te ona počinje shvaćati da djeci u udomiteljskoj obitelji nije tako dobro kako se nastoji prikazati.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin