Tajne sezona 1 DVD 16

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 063

Ivan odlazi u motel nakon svađe s Nenom. Tamo ga zatiče Lada i sama gonjena krivnjom. Oboje se muče tko je kriv za njihove promašene živote i patnju koju su nanijeli svojim bližnjima. Zanesen situacijom u kojoj se nalazi, Ivan prizna Ladi da je ubio vlastitog brata i njenog muža Josipa! Za to vrijme, kirurg donosi loše vijesti Marini i Robertu – operacija će biti jako teška i rizična, pa moraju preuzeti odgovornost. Valentina se požali Ankici što nije uspjela izvući novac niti za medeni mjesec, sve zbog Višnje koja još uvijek drži sve konce u rukama. Ankica joj predloži da napadnu najslabiju točku Petrića – Miru!

Epizoda 064

Ladu iznenadi vijest da je Ivan ubio Josipa! Ljuta je na Ivana, ali shvaća da se Ivan kaje zbog toga i pokušava se iskupiti. Ivan je zabrinut zbog Brigitine ucjene, a Lada mu odluči pomoći jer ne želi da Marina ostane bez oca. Sebastijan ima grižnju savjesti nakon strastvene noći s Barbarom. Barbaru ljuti njegova neodlučnost i u svađi mu prizna da nije sigurna čije je dijete. U međuvremenu, Marinu čeka teška odluka u vezi Josipine operacije, dok Ankica uvlači Miru u klopku. Miro ne miruje nakon izgubljene partije pokera i želi nastaviti kartati kod Ankice.

Epizoda 065

Marina teška srca pristane na operaciju, a Robert želi Josipi ispuniti veliku želju i odvesti je u kino prije zahvata. Ivan je zatečen činjenicom da je Lada ukrala kalež kako bi ga odnijela Brigiti i zamolila je da Ivana ostavi na miru. Miro ne uspijeva odoljeti svojim porocima i odlazi kod Ankice na partiju pokera. Sutradan njegova obitelji sazna da moraju hitno isplatiti Ankici dug. Filip stišće Brigitu u kut pritisnut očevim dugovima. Brigita mora brzo odlučiti što učiniti… U međuvremenu, Nena saznaje da je u drugom stanju, a Marinine strepnje se ostvaruju kada im liječnica kaže da je došlo do komplikacija tijekom operacije.

Epizoda 066

Ne znajući da je trudna, Ivan želi ostaviti Nenu, no spriječi ga Marinina burna reakcija – Josipa je kritično, a operacija se zakomplicirala. Svi strahuju za Josipin život! Nakon Brigitine prijave, svećenik Petar poziva Ladu na razgovor. Lada ubrzo doznaje i za Neninu trudnoću i odluči sve reći Ivanu. Što će Ivan učiniti, hoće li ostaviti Nenu? U međuvremenu, Barbara i Sebastijan si izjavljuju ljubav i razgovaraju o budućnosti, iako Sebastijan potajno strahuje od Nikoline reakcije, a Filip se povlači iz kurije zbog svećenika Petra, no nakon razgovora s Valentinom odlazi u hotel kako bi uzeo novac iz hotelske blagajne. Barbara ga pokušava spriječiti i izbije svađa i naguravanje!

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin