Tajne sezona 1 DVD 15

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 059

 

Ivan i Josipa slijeću s ceste nakon što je Brigita uništila kočnice. Josipa je ozlijeđena i liječnici se bore za njezin život. Čim sazna za nesreću, Marina juri u bolnicu, no tamo je čeka novi šok. Ankica ulovi Valentinu u bijegu s vjenčanja, hoće li je uspjeti nagovoriti da se vrati? Višnja napokon prihvaća Valentinu – želi samo da su Filip i ona sretni. Mladenci provode prvu noć u apartmanu kurije.

Epizoda 060

Josipa mora na niz hitnih pretraga kako bi se znalo o kakvoj se ozljedi radi. U međuvremenu Valentina i Filip provode prvu bračnu noć koju prekida dolazak zlokobne Ankice.Nikola pod svaku cijenu želi vidjeti Marinu, a Barbara je ljubomorna i pokušava ga na sve načine zadržati u kući. Valentina, pod isprikom medenog mjeseca, traži od Filipa da požuri prvu Brigitinu isplatu. Brigita počinje sumnjati da je Marina kći Ivana i Lade. Kako bi konačno raskrstio s Brigitom, Ivan odlučuje prodati tijaru i isplatiti Petriće. U međuvremenu saznaje da je Josipi za oporavak potrebna skupa operacija. Ivan mora donijeti tešku odluku. Kome će dati novac od prodane tijare?

Epizoda 061

Marina i Robert strepe za Josipu, a zabrinutost postane još veća kada Ivan ostane bez tijare i novca. Jedina nada im je Ivanov apel za pomoć Danijelu. Danijel se isprva lomi pred svima, ali na kraju pristane platiti Josipinu operaciju bez obzira na posljedice. U međuvremenu, policiji pobjegne diler, pa Ivan ponovno odlazi kod načelnika koji prijeti optužbom za Josipovo ubojstvo. Frustrirana Barbara ogorčena je na Danijela i požali se Sebastijanu. Ljutita je i kad primi Brigitin zahtijev – moraju od Danijela izvući novac za Petriće!

Epizoda 062

Svi su ganuti Danijelovom (Nikolinom) odlukom da plati Josipinu operaciju. Josipa je sretna jer će ipak moći hodati. Razočarana Brigita nagovara Barbaru da ipak zatraži novac od Danijela, koji je od Gorana upravo doznao da je diler s umjetninama prešao granicu. Nikola pristaje na Goranov prijedlog i odlazi u lov na dilera. Barbara je zgrožena kada sazna za njegov navodni službeni put, a još više se šokira kada shvati da je Josipi platio operaciju i da ne planira isplatiti Petriće. U međuvremenu, svađe između Nene i Ivana nikako ne jenjavaju. Dok Brigita zbog Filipovog pritiska tjera Ivana na prodaju Marinine kuće, Nena počinje pretraživati Ivanov kofer, a Ankica svjedoči Barbarinoj frustraciji pred Sebastijanom. Hoće li Ankica shvatiti da su Sebastijan i Barbara bili zajedno?

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin