Tajne sezona 1 DVD 14

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 055

Marina nema snage reći Josipi da joj je majka, no Lada je nagovara da joj ipak prizna istinu. Nikola je toliko shrvan zbog majčine ekshumacije da odluči ubiti Ivana. Međutim, pred Marininom kućom sreće Josipu zbog koje promijeni mišljenje. Brigitu hvata panika nakon neuspjele ucjene Ivana te natjera Roberta da podmiti osobu zaduženu za dokazivanje Filipovog srodstva. U međuvremenu Ankica sve više pritišće Valentinu da joj vrati ukradeni novac. Pritisnuta Ankičinim prijetnjama Valentina prosi Filipa, no hoće li on pristati?

Epizoda 056

Josipa loše reagira na Marinino priznanje da joj je majka i uvjerena je da Marina laže. Nakon što Ivan, čak i napadno, pokuša razuvjeriti Ladu da joj kaže istinu o sebi, Lada odluči stati lažima na kraj. Brigita i Robert se žestoko posvađaju i prekinu vezu. Bijesnu Brigitu, koju ne uspiju obuzdati ni Danijel ni Barbara, još više razjari Filip – Šeper je i traži svoje! Petrići slave što su Šeperi, ali Višnja prvo želi riještiti problem ukradene ušteđevine. Filip je uspije smiriti, ali i prihvatiti njezin savjet da Franićima ponudi nagodbu.

Epizoda 057

Lada ispriča Marini svoju životnu priču. U međuvremenu, kipteći od bijesa, Brigita odlazi kod Nene tražeći Ivana, a Nena s njom želi razgovarati o razvodu. Brigita joj u naletu ljutnje govori da joj Ivan nije rekao sve o sebi. Nikola saznaje o Robertovoj prevarantskoj prošlosti i odluči ga potjerati iz Vilin Dola i što dalje od Marine. Valentini nema druge nego pristati na ubrzano vjenčanje s Filipom, a Ankica je dodatno pritišće. Miro uvjerava Višnju da ipak da Filipu blagoslov, bez obzira na to što misli o Valentini i vjenčanju. Višnja i Filip se napokon pomire.

Epizoda 058

Marina razmišlja može li oprostiti Ladi što joj je zatajila da joj je majka, a Ivan za to vrijeme skoro ubije Brigitu. Nikola sazna od Sebastijana gdje se nalazi diler umjetninama te odluči provaliti u njegov stan i izvući informacije. Petrići pripremaju Filipovu i Valentininu svadbu.Nakon Ivanovog napada Brigita shvaća da ga se mora riješiti, ali i da je ostala sasvim sama. Odlazi do Marinine kuće i ondje onesposobi Ivanov auto. Ivan i Josipa sjedaju u auto. Hoće li preživjeti?

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin