Tajne sezona 1 DVD 13

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

 

Epizoda 51

Marina pomoću pisma dokazuje socijalnoj radnici da je Ana njezina kćer. Nakon sukoba s Ivanom, Filip unatoč Višnjinom protivljenju odlučuje ekshumirati tijelo Julije Šeper kako bi dokazao da su u srodstvu. To dodatno uznemiri Nikolu, koji ga bezuspješno odgovara i odlučuje upozoriti Brigitu. Ankica postaje glavna kuharica u kuriji i počinje igrati duplu igru. Barbara traži od majke da dopusti Nikoli da se porbine za Petriće, no Brigita se tome oštro protivi. Nikola se obrati načelniku za pomoć u sprječavanju Filipovih nastojanja, no ubrzo shvaća da Petriće neće biti tako lako zaustaviti.

Epizoda 52

Marina saznaje razloge zbog kojih ne može dobiti Josipu – nezaposlena je, nema svoj dom, otac je nepoznat, a djeca su joj oduzeta. Razočarana i slomljena, ona kaže Ivanu tužnu vijest, a on joj odluči pomoći i kupuje joj kuću. Dodatno pritišće socijalnu radnicu pa ona pristaje još malo istražiti Marinin slučaj. Nikola shvaća da će, ukoliko otkrije svoj pravi indentitet, spriječiti majčinu ekshumaciju, ali će i Jerko ostati u zatvoru. Višnja nudi Valentini svoju životnu ušteđevinu samo da se makne od Filipa. Nikola dolazi Petrićima i nudi im sav novac koji ima kako bi odustali od ekshumacije. Hoće li Petrići pristati i uzeti novac?

Epizoda 53

Marina zatraži Roberta da joj pomogne kako bi dobila natrag Josipu, ali on je neočekivano, ljut jer ga je lagala – odbije, a poslije, bez ičijeg znanja, ipak posjeti Josipu u sirotištu. Hoće li joj reći da joj je otac? Nikoli lakne kad Višnja prihvati njegovu ponudu, ali je Filip zatim odbije. Prenese lošu vijest jednako zabrinutoj Brigiti, a zatim, koliko god mu bilo mučno i – Jerku. No, nije samo Nikola potresen odbijanjem ponude od stane Filipa, već i Valentinina stara poznanica – Ankica.

Epizoda 54

Marina ostane u nevjerici kad ugleda Josipu na svojim vratima. Ekshumacija Nikoline majke Julije nastavlja uništavati Petriće. Višnja zadnji put apelira na Filipa da se okani kopanja po prošlosti, no on se ne želi predomisliti. Odlazi s Valentinom na ekshumaciju i polaže sve nade u svoje plemićko porijeklo. Nikola saznaje za ekshumaciju i pokušava je spriječiti. Brigitu smeta što se Ivan povukao iz ucjene Petrića i ne želi ga samo tako pustiti na miru. No kad Ivan ponovno odbije bilo kakvu pomoć, Brigita prijeti da će ga, ako izgubi kuriju, prijaviti policiji zbog Josipova ubojstva.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin