Tajne sezona 1 DVD 12

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 047

Barbara uspije uvjeriti Sebastijana da dijete nije njegovo. Nakon što svjedoči burnoj svađi između Brigite, Ivana i Roberta odlučuje se na pobačaj. Nesretna Marina uvjerava Nikolu da mora ostati uz Barbaru i svoje dijete. Odbije ga i potjera iako joj se srce slama zbog prekida. Odlazi ocu na grob, uvjerena da je sve što joj se događa božja kazna zbog grijeha iz mladosti. Na groblju susreće Ladu i konačno priznaje svoj najveći grijeh. Nikola saznaje od Jerka da su mu Petrići na tragu. Načelnik je jedina osoba koja bi ga mogla izdati. U želji da dokaže Brigiti svoju sposobnost, Robert preuzima brigu oko računa i nudi Petrićima svoju suradnju vezanu uz poslove u krčmi.

Epizoda 048

arbara uvjerljivo laže i Nikolu i Brigitu da je sretna zbog trudnoće, a onda prizna Sebastijanu da ide pobaciti, te traži njegovu podršku. U trenutku kad Barbara uđe u ordinaciju Sebastijan ipak nazove Nikolu da mu kaže što Barbara namjerava učiniti. Valentina nagovara Filipa da ode Franićima i traži što mu pripada – kurija i nasljedstvo. Filip je posluša i odlazi se suočiti s Brigitom.

Epizoda 049

Nikola dojuri za Barbarom u ordinaciju kako bi je spriječio da abortira. Barbara je bijesna, ali popušta kad joj Nikola obeća da će se brinuti za nju i da će joj omogućiti što god poželi. Filip, pak, pokušava ucijeniti Brigitu, koja ga odmah pročita i kreće u dvostruku igru. Ivan se posvetio tome kako pomoći Marini te preko socijalne radnice dolazi do adrese Marinine kćeri Josipe. Marina je odluči posjetiti. Višnji se nimalo ne sviđa što se Filip odlučio na ucjenu, ali je bespomoćna, nitko nije na njezinoj strani.

Epizoda 050

Valentina obeća Ankici vratiti novac koji joj je ukrala, ali moli za još malo vremena. Za to vrijeme Brigita uvjerava Ivana da je prijetnja Petrićevih stvarna i da mora nešto poduzeti. Prijeti da mu neće dati razvod dok to ne riješi i smišlja plan da preko Barbare izvuče iz njega novac. Uvjerena je da je pronašla način kako uništiti supruga. Valentina uvjerava Višnju i Filipa da ih je Ivan ponovno nasamario, a Filip podliježe njezinoj manipulaciji. Marina želi pronaći kćer.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin