Tajne sezona 1 DVD 11

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 043

Barbara dozna da je Danijel pomogao Ivanu pa se odluči suočiti sa zabrinutim suprugom. Među njima prvi put izbije svađa, zbog čega Barbara pokušava pronaći utjehu kod Sebastijana. Dobivši dokaz da je Ivan podmitio socijalnu radnicu, Brigita započne smišljati plan osvete. U međuvremenu, Višnja napadne Valentinu koja je već zadobila potpuno povjerenje muškog dijela obitelji Petrić i koja želi zajedno s Filipom provaliti u kuriju i pronaći dokaz da je Filip – Šeper.

Epizoda 044

Nikola prizna Marini da se u zadnje vrijeme ponaša čudno, ali i da će joj u pravo vrijeme reći koji su razlozi za to. Iako ga Sebastijan upozorava da Barbara nije tip žene koji će dugo trpjeti tugu, Nikola odluči ignorirati suprugu… Robert uspješno ucjenjuje socijalnu radnicu, a Brigita je zadovoljna razvojem plana i više ne želi tajiti njihovu vezu. Za to vrijeme, Filip i Valentina ušuljaju se u kuriju u potrazi za dokazima da je Filip dio obitelji Šeper.

Epizoda 045

Iako je željela pobjeći, Marina shvaća da je reagirala naglo te odustaje od bijega. Ivan i Nikola vode je kući, a tamo je dočekaju Lada i Nena, koje joj objašnjavaju da uvijek postoji opcija udomiteljstva, na što Marina na kraju pristaje. Miro mašta o tome da se povuče u mirovinu, a Filip mu govori da bi to mogao učiniti kada bi uspjeli dokazati da su i oni iz loze Šepera. Miro dolazi na ideju kako dokazati da su Šeperi – moraju pronaći Nikolu Šepera! Nikola je jako nesretan u braku s Barbarom i ne može više izdržati bez Marine. Razmišlja kako naći drugi način za osloboditi Jerka.

Epizoda 046

Marina još uvijek ne shvaća da su djeca nepovratno otišla. Sebastijan saznaje da je Barbara trudna i skriva svoje sumnje pred Nikolom da bi on mogao biti otac Barbarinog djeteta. Brigitu vijest o Barbarinoj trudnoći čini izrazito sretnom, dok se Barbara ozbiljno počinje lomiti. Višnja se protivi pronalasku Nikole Šepera, no Miro inzistira. Ivan dolazi raskrstiti s Brigitom uz buran napad, no ona ga suočava s činjenicom da mu je kćer trudna.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin