Tajne sezona 1 DVD 09

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 035

Nikola pristaje na brak s Barbarom iako silno želi doznati koji je pravi razlog njezinog pristanka. Ivan pronalazi smještaj kod Nene i Marine, no još uvijek ne može reći Marini istinu o svojoj vezi s Nenom, ali i da je njezin biološki otac. Ubrzo doznaje za Barbarinu odluku da se uda za Nikolu pa gubi živce i sukobi se sa suprugom i kćerkom. Tajanstvena Valentina se i dalje mota oko krčme i upoznaje Marinu. Koristi priliku kako bi je navela da ipak još jednom popriča s Nikolom.

Epizoda 036

Brigita je izvan sebe nakon što je saznala za Ivana i Nenu, no Robert je spriječi da u naletu strasti krene u osvetu! Njezin je plan okrenuti Barbaru na svoju stranu lažima da je Ivan već neko vrijeme vara s Nenom! Zatečena Barbara povjeruje u Brigitinu verziju priče pa napadne Nenu i sučeli se s Ivanom. Njihova svađa kulminira Ivanovim uskraćivanjem Barbarinog miraza! Grubo odbivši Marininu ljubav, Nikola stekne Barbarino povjerenje, ali ne uspije do kraja uvjeriti i Ivana. Filip i prijetvorna Valentina suosjećaju s Marinom, a Filip za svaki slučaj zaposli i Valentinu kao ispomoć na svadbi. Međutim, to se ne svidi Višnji koja se tek vratila kući nakon tetkine smrti.

Epizoda 037

Višnja prizna Miri da je njezina majka kći Otona Šepera! Miro ne može sakriti iznenađenje što je oženio groficu, no Višnja ga zamoli da nikome ne otkriva tajnu! Ivan i Nena odlučili su priznati istinu Marini, no Brigita je već suočava s jednom surovom činjenicom… Nikola i Barbara skrivaju svoje dvojbe oko vjenčanja. Ako će se uistinu oženiti Barbarom, Nikola želi da Marina taj dan ne bude u njegovoj blizini. Ivan pokušava spriječiti Barbaru da se uda za Nikolu, a u Filipu se, nakon poljupca s Marinom, probudi nova nada da bi njih dvoje ipak mogli biti zajedno!

Epizoda 038

Nakon što ga odbije Marina, Filip se počne opijati i ludirati pa napravi incident pred samo vjenčanje! Nakon tučnjave s Nikolom, Filip stiže kući s Valentinom i istrese se na roditelje. Kako bi dokazala ocu da ne ulazi u brak iz čiste koristi, Barbara odbije Ivanov miraz. Brigita pobjesni kad sazna za njenu odluku! Nikoli je sve teže gledati Marinu, a kako se vjenčanje bliži, Nikola je sve je svjesniji da povratka više nema!

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin