Tajne sezona 1 DVD 07

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 027

Ljut zbog Filipovog otkaza, Miro odluči povući alibi koji je dao Ivanu za Julijino ubojstvo. Brigita odlazi u krčmu primiriti šokirane Petriće kako im ne bi propao posao sa zemljom. Izbezumljeni Ivan izgubi kontrolu u razgovoru oko medaljona, što izazove dodatnu sumnju kod Novosela. Kako bi ispravio stvar, Ivan zatraži Načelnika da Novosela makne s istrage. Istovremeno, Brigita je sve uvjerenija da Ivan ima ljubavnicu, a nakon što ugleda Ivana i Nenu u bliskom dodiru, odlučuje staviti Nenu na test – vraća joj naušnicu kako bi provjerila je li ona Ivanova ljubavnica.

Epizoda 028

Barbara je zadovoljna što je konačno uključena u krug obitelji i nada se da je više neće tretirati kao dijete pa obeća ocu da će čuvati sve njegove tajne. S druge strane, Ivan se sad osjeća još gore jer Barbara nije bila šokirana njegovim priznanjem. Na Marinin nagovor, Ivan održi emotivan govor na sprovodu brata Josipa, dok Brigita bjesni jer misli da će se Ivan raspasti i da će sve tajne izaći na svjetlo dana. Ivan na sprovodu ugleda duha iz prošlosti – Ladu!

Epizoda 029

Novosel privede Ivana, koji odbija preuzeti krivnju, ali Goran ga ubrzo osloboditi sumnje, razriješi Novosela s dužnosti i Jerka proglasi glavnim krivcem. Nikola shvati da Goran ne planira odustati od svoje namjere i bit će mu još teže kad sazna da je Miro opet promijenio iskaz i potvrdio Ivanov alibi. S druge strane, Marinu iznenadi susret s Robertom kojeg otprije poznaje, pa utjehu pronalazi u nepoznatoj časnoj sestri, dok Sebastijan tješi povrijeđenu Barbaru.

Epizoda 030

Dok rastrojeni Ivan i Nena odlaze na izlet u vidikovac, Lada shvaća da će mu morati objasniti zbog čega je lažirala vlastitu smrt i odabrala živjeti u samostanu umjesto uz Marinu. Nikola saznaje od načelnika da je Miro ostao pri svom iskazu, zbog čega će se protiv Jerka, kao jedinog osumnjičenog, podignuti optužnica. Kako bi pomogao očajnom prijatelju, Sebastijan nakon noći provedene s Barbarom, teškom mukom odaje Nikoli da je Ivan obećao kćeri popriličan miraz kad se odluči udati. Nikola donosi odluku očajnika: oženit će Barbaru kako bi mirazom došao do blaga i tako spasio oca!

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin