Tajne sezona 1 DVD 05

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 019

Ivan uvjerava Marinu da pristane na oporuku, no ona je oprezna, za razliku od Nene i Marka koji se vesele boljoj budućnosti. Brigita nagovori Roberta da Marini preda lažno Josipovo pismo kako bi djevojka pomislila da joj je otac možda živ. Dok je Ivan u šoku zbog pisma jer zna da je Josip mrtav, Brigita hini šokiranost i još dodatno potpiruje Ivanovu paranoju. Nikola u međuvremenu odluči priznati Marini istinu o svom identitetu, no ona ga preduhitri s informacijom da bi Josip mogao biti živ. Dok zajedno tragaju po stvarima Šeperovih, Nikola i Marina pronalaze fotografiju medaljona koji nevjerojatno sliči Marininom. Zar bi Josip mogao biti ubojica Nikoline majke?

Epizoda 020

Poslušavši Višnjin savjet, Marina dolazi u posjet Jerku kako bi saznala nešto više o svom ocu Josipu. Njezino ispitivanje vraća Jerka u bolno razdoblje pa nakon Marininog odlaska on, potresen sjećanjima, doživljava moždani udar. Brigita u međuvremenu nagovara Roberta da dostavi Marini još jedno pismo. Marina shvaća da je tajanstveni muškarac koji dostavlja pisma njezina jedina veza s ocem pa pritisne Ivana da nagovori policiju da pokrenu istragu o identitetu tog čovjeka. Brigita je u šoku kad shvati da joj se plan obio u glavu! Istovremeno, Nikola se počinje lomiti nakon očevog moždanog udara pa odluči ostaviti Marinu, koja mu je postala velika smetnja u istrazi. Filip shvaća da Marina više voli Nikolu i sprema se u potragu za blagom kako bi bio bolja konkurencija bogatom Nikoli.

Epizoda 021

Nikola ne može odvojiti osjećaje od razuma pa provede strastvenu noć s Marinom umjesto da je ostavi. Sebastijanu prizna kako se boji da je ovim potezom učinio najveću pogrešku u životu jer ne bi smio biti s Marinom, ali ne može bez nje. Ivan želi pomoći Marini oko istrage identiteta tajanstvenog dostavljača, ali ipak zatraži Brigitinu pomoć jer ne želi da policija krene u potragu za Josipom. Zbog svoje rastrganosti i neodlučnosti, Marina odbija Nenin savjet da od Nikole zatraži pomoć. Za to vrijeme, Brigita savjetuje Barbaru kako lako manipulirati Sebastijanom, najboljim prijateljem Danijela Rimca, a pripiti Ivan se prisjeća kobnog dana kad su se Josip i on posvadili tijekom potrage za blagom Šeperovih.

Epizoda 022

Nikola posjeti Jerka koji nakon pretrpljenog moždanog udara vjerojatno više nikad neće biti isti. Grize ga savjest zbog propuštenog vremena s ocem, no ipak želi znati istinu o majčinoj smrti. Ivan polako ludi zbog pisma pokojnog brata, a Brigita ga pušta da tone u ludilo i nastavlja s planom – ima novi zadatak za Roberta. Višnja i Miro podržavaju Filipa u njegovim nastojanjima da nađe blago, a samim time i da osvoji Marinu, dok se Sebastijan pokušava opirati Barbarinom zavođenju glumeći veliku žrtvu.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin