Tajne sezona 1 DVD 04

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 015

Nikola u hotelu zatiče policajce koji su došli zbog Brigitine dojave o pljački. Shvati da je u problemu čim ga policajci zatraže dokumente pa zamoli Sebastijana da mu što prije nabavi lažnu osobnu. Na Brigitino zadovoljstvo ukradeni sat pronađen je kod Marka, a Marina fizički pokušava spriječiti njegovo hapšenje. Tijekom naguravanja jedan od policajaca grubo postupi s Marinom, zbog čega ga Nikola napadne i sam bude uhapšen. Za to vrijeme, Ivan isplaćuje Džonija vjerujući kako je napokon došao u posjed inkriminirajuće snimke, ali Barbara shvati da joj je Džoni dao krivu snimku te se odlazi obračunati s njim.

Epizoda 016

Marina neuspješno pokušava saznati kamo su odveli Marka i ne želi napustiti policijsku postaju. Iako je Ivan načelno na Marininoj strani, uvid u Markov dosje i njegove prethodne prekršaje poljulja ga u uvjerenju da je nevin. Kada se već čini da će mu policajci uzeti otiske i tako saznati njegov pravi identitet, u postaju stiže načelnik. Marina se suprotstavi Brigiti i otvoreno joj priznaje kako sumnja da upravo ona stoji iza krađe Nikolinog sata. U tom sukobu Marina izgubi strpljenje i fizički se obračuna s Brigitom. Bijesna zbog ove posljednje svađe, Brigita postavi Ivanu ultimatum – prihvatit će Marinu, ali pod uvjetom da se Marko više nikada ne vrati pod njihov krov.

Epizoda 017

Nikola dobije pomoć od načelnika, među ostalim i uvid u spis o Juliji. Odlučan pomoći Marini, Nikola dolazi po Marka u popravni dom kako bi se zajedno suprotstavili Brigiti i pred Ivanom otkrili istinu. Ivan, koji je već pristao na Brigitin ultimatum, zaprijeti Novoselu da se okani daljnje istrage, ali zbog Marine odgađa s izbacivanjem Marka iz kurije. Marina uđe u otvoreni sukob s Ivanom, Marko odluči otići jer ne želi ugroziti budućnost druge djece, a Nikola shvaća da Ivanu ipak mora reći istinu.

Epizoda 018

Ivan se sukobi s Barbarom i Brigitom nakon što je doznao da su njih dvije podmetnule sat Marku i odmah se ispriča Marini zbog neugodnosti. S obzirom da je Marina razočarana njime, Ivan se odluči na drastičan korak: upiše Marinu u svoju oporuku. Brigita je zgrožena tim potezom, no utjehu pronađe u ljubavniku Robertu. Kako bi joj pomogao da zaboravi na brige, Nikola vodi Marinu na izlet u Zagreb. No taj se izlet zamalo pretvori u pakao kad sretnu Nikolinog bivšeg kolegu Gorana. Za to vrijeme se Filip osjeća sve gore jer je očito da se između Nikole i Marine odvija romansa, no Višnja mu otkrije tajnu iz Marinine prošlosti koja bi mu mogla pomoći da je osvoji.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin