Tajne sezona 1 DVD 03

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 009

Barbara je odlučna izbaciti Marinu iz kurije. Ucjenjuje Ivana policijom, agresivna je i nepopustljiva čak i prema Brigiti, a ni Danijelovo (Nikolino) udvaranje ne omekša njezin stav prema Marini. No namjere joj preduhitri poziv iz bolnice – Franjo je u kritičnom stanju! Nikola, odnosno Danijel, ne prestaje iznenađivati Marinu koja ne zna što bi mislila o njemu i njegovim spontanim potezima, ali i njegovom odnosu prema Barbari. Ipak odluči odustati od njega jer ima gorući problem – nestaje joj novca za skrb o djeci. S obzirom da je odbila Ivanovu pomoć, Marina se nada poslu u krčmi.

Epizoda 010

Nikola od Marka sazna za Marinine probleme s dječjom sobom koju treba urediti pa joj viteški uskoči u pomoć i kupi boju za zidove. Njih se dvoje opet zbliže, ali samo nakratko jer im druženje prekine Brigita koja, nakon što se riješila uplakane Franjine žene i nakon što su spasili Barbaru od zatvora, ali i zbog brige za budućnost, nudi Nikoli, odnosno Danijelu, partnerstvo. Dok Nikola razmišlja o ponudi i sa Sebastijanom prevrće financijsku pozadinu Franićevih, Ivana i Brigitu zatekne vijest da Džoni ima snimku Barbarine prometne nesreće.

Epizoda 013

Ivan se sukobi s Džonijem zbog ucjene i ludi na Barbaru jer više nema novca nakon što je isplatio zataškavanje njezine nesreće. Odlučan je riješiti se Džonija tako što će uzeti dio blaga, čemu se Brigita žestoko protivi. Kako bi došao do novca, Ivan ponudi Danijelu (Nikoli) partnerstvo. Ako pristane, Nikola će morati prodati kuću djeda i bake, jedino naslijeđe koje ima. Jerko moli sina da prekine s osvetom i istragom… Za to vrijeme, Marko tješi Marininu štićenicu Maju koja je tužna jer je mama na nju zaboravila. U želji da se domogne novca za Majin poklon, Marko se obrati Brigiti.

Epizoda 014

Marina je rastrgana nakon poljupca s Danijelom (Nikolom)! Nije sigurna bi li ušla u vezu s njim, iako je Nena nagovara da se prepusti osjećajima. Barbara i Brigita osmislile su lažnu pljačku Danijelove sobe, ukravši mu vrijedan sat koji, nešto kasnije, Barbara podmeće Marku. Istovremeno, Nikola daje novac Ivanu i Brigiti kao dokaz ozbiljnog poslovnog partnerstva, a kasnije sa Sebastijanom osmisli plan kako ukrasti Džoniju mobitel u kojem je snimka Barbarine prometne nesreće. Međutim, kad se Nikola vrati u kuriju, Brigita ga obavijesti o pljački njegove sobe. Nakon što se uvjeri da njegov pravi identitet nije otkriven, Nikola odbija prijaviti pljačku i upozori Marinu…

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin