Tajne sezona 1 DVD 02

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 005

Zdravstveno stanje tete Eve naglo se pogoršalo. Iako Marina i Marko vjeruju da još uvijek postoji nada za spas, teta Eva je sigurna da broji zadnje trenutke svoga života pa otkriva Marini tajnu o medaljonu kojeg joj je ostavio otac i moli je da se pobrine za djecu. Ivan je u panici zbog Mirine prijetnje da će prodati zemlju koja je Ivanu potrebna za novu investiciju. Brigita mu predloži da što prije proda ostatak blaga kako bi se namirilo Miru. Međutim, Ivan ne želi učiniti ništa ishitreno, barem dok ne bude siguran da će moći dobiti sve dozvole za projekt. Za to vrijeme, Nikola uz Sebastijanovu pomoć smišlja lažni identitet vinogradara koji je u potrazi za zemljom u Vinodolu. S obzirom da mu kolege policajci ne žele izaći u susret, Nikola odlučuje dati otkaz. Barbara koristi Filipa kako bi zastrašila Džonija. No to će Filipu samo stvoriti nove probleme jer će Džoni početi terorizirati Filipovu obitelj.

Epizoda 006

Marina se hrabro suprotstavi Franićima i dobiva ono što je tražila – Ivan za nju i djecu ustupi mjesto na tavanu kurije unatoč Brigitom i Barbarom protivljenju. Nikola započinje svoju istragu i nada se da će iz Mire izvući prve bitne informacije. Miro se bez oduška raspriča, sve do trenutka kad shvati da Nikola previše zabada nos u pojedinosti iz 1996.g. Filip zatekne očajnu majku nakon što je im Džoni uzeo sav dnevni utržak, te shvaća da će ih očevi dugovi odvući u propast. Zatraži Ivana za pomoć, ali mu se srce slomi jer moraju prodati pastuha u kojeg je polagao velike nade.

Epizoda 007

Nakon što je uspjela djeci osigurati ostanak u kuriji, Marina neočekivano dobiva pomoć od Nikole i Filipa. Obojica se bore za njezinu naklonost, ali Nikola uspijeva dobiti premoć. Potresena saznanjem da joj je otac ubojica, Barbara se sukobi s majkom i više ne želi razgovarati s ocem. U međuvremenu, Ivana muče razni problemi – pokušava Marini čuvati leđa u kuriji i hitno mora pomoći Miri oko dugova jer ne želi da Miro proda zemlju Nikoli. Zbog toga prodaje Filipovog pastuha!

Epizoda 008

Brigita želi spojiti svoju kćer Barbaru s Danijelom Rimcem, uspješnom poduzetniku o kojem je čitala na internetu. Da bi ostvarila svoj plan mora smiriti tenzije između Ivana i Barbare, ali i okrenuti selo protiv Marine i njenih siročića. Plan joj se uspješno odvija uz pomoć Džonija… Istovremeno, Ivan poziva Marinu na ručak, na kojeg je prethodno Barbara pozvala Nikolu koji, na Barbarino i Brigitino zadovoljstvo, nespretnim komentarom povrijedi Marinu. Da stvar bude gora, Nikola se ne stigne ispričati, jer na ručak uleti Marko koji je ogorčen i ljut što su seljani napali siročiće.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin