Tajne sezona 1 DVD 20

Godina: 2013
Žanr: dramska serija
Redatelj: Tanja Golić, tomislav Rukavina, Darko Pleić, Ivan Šarić
Scenarist: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Stjepan Perić, Vinko Kraljević, Monika Mihajlović, Iskra Jirsak, Marko Cindrić, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Fran Vuger, Linda Begonja, Boris Svrtan, Mirta Zečević

Tajne

Epizoda 079

Višnja je zatečena i zgrožena novim Filipovim postupkom. Filip i Valentina nemaju mira od Jerka koji ih upozorava da je Nikola nevin i da će izaći iz zatvora. Zbog velikog straha Valentina se ipak predomisli i prilazi Brigiti spremna ponovno razgovarati o njezinom planu lažnog svjedočenja protiv Nikole…

Marina i Nena zgrožene su Brigitinim licemjernim govorom na Ivanovom sprovodu. Nena ne može podnijeti to glumatanje i ošamari Brigitu.

Epizoda 080

Dok Brigita kuje plan s Valentinom kako se riješiti Nikole, Barbara ostaje bez svijesti. U teškom je stanju i mogla bi ostati bez djeteta. Sebastijan odlučuje o svemu obavijestiti Nikolu, koji od načelnika dobiva dozvolu da je posjeti.

Nena shvaća da više nema razloga za ostanak u Vilin Dolu. Bez obzira na Marinino protivljenje, sigurna je da treba otići. Višnja odluči pomoći Jerku samo kako bi napakostila Miri, dok Valentina nagovara Filipa da lažno svjedoči protiv Nikole.

Epizoda 081

Filipa zabrine Jerkova prijetnja da će ga raskrinkati kao ucjenjivača, no Valentina misli da se Jerko neće usuditi to učiniti jer bi u tom slučaju i sam ponovno završio u zatvoru. U međuvremenu, Valentina u Nikolinoj sobi pronalazi snimku Barbarine nesreće i dolazi sva sretna Filipu – imaju novi adut u rukavu protiv Brigite! Marina prima Ladu nazad u kuću. Povjerava se Robertu i njih dvoje završe strastveno vodeći ljubav. Na kraju Robert prizna Marini da je voli. Što će ona reći? Barbara saznaje strašnu vijest i nakon što im kaže o čemu se radi potjera i Nikolu i Sebastijana od sebe.

Epizoda 082

Filip odluči podržati Valentinu inicijativu da ucijene Brigitu. Kada Brigita shvati da je ucijenjena, fizički napada Valentinu i pokušava joj oteti Barbarinu snimku. Marina i Robert kažu Josipi i Ladi da su odlučili biti zajedno. U jednom trenutku Robert skupi hrabrost i odluči ponovno zaprositi Marinu, no ona je u dilemi. U međuvremenu Nikola u zatvoru odustaje od samog sebe, no Jerko je odlučan poduzeti sve kako bi pronašao krivca. Hoće li to biti dovoljno da se Nikola trgne?

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin