14. emisija

cover

 

18.04.2015.

O prolasku natjecatelja prvi put odlučuje isključivo publika!
U polufinale showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” plasiralo se osmero pjevača, po dvoje iz svakog mentorskog tima. To su: Alen Bičević i Jure Brkljača iz Tonyjevog tima, iz Ivanovog tima natjecanje nastavljaju Marin Jurić Čivro i Iva Gortan, Jacquesov tim predstavljaju Dino Petrić i Nina Kraljić, a Indirin Mateo Resman i Ana Opačak.
Četvero njih, po jedan iz svakog tima, napustit će natjecanje. O tome kojih četvero ulazi u finale odlučuju isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja. Nakon izvedbi svojih natjecatelja mentori će moći samo dati preporuku, odnosno reći za koga bi se odlučili da imaju tu mogućnost i zašto.
Pred nama su još samo dvije emisije showa. Mentori i publika odabrali su osmero najboljih. Najteži zadatak sada imaju upravo natjecatelji – izvedbom uvjeriti publiku da su baš oni ti koji zaslužuju ući u završnicu natjecanja za titulu najljepšeg glasa Hrvatske. U petoj emisiji uživo polufinalisti će se posljednji put boriti protiv natjecatelja iz svog tima – jedan na jedan.
Gledatelji će, osim glasovanjem, u emisiji sudjelovati i svojim komentarima kao i fotografijama putem svih društvenih mreža. Isto tako, 15 minuta prije emisije i 30 minuta poslije nje, na stranici web.hrt.hr emitirat će se ekskluzivni program iz studija “The Voicea”.

MP4 DOWNLOAD
 

 

 

 

13. epizoda 15. epizoda – Finale
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin