13. emisija

cover

12.04.2015

Nakon tri emisije uživo, publika i mentori odabrali su po troje natjecatelja za svaki tim. U četvrtfinalnoj emisiji showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” nastupit će svih dvanaestero. To su Bruna Oberan, Ana Opačak i Mateo Resman iz Indirinog tima. Iz Jacquesovog tima to su Nina Kraljić, Dino Petrić i Ema Gagro. Tonyjev tim predstavljaju Sara Barbarić, Jure Brkljača i Alen Bičević, a Ivanov Iva Gortan, Marin Jurić Čivro i Elena Stella.
Gledatelji HTV-a i slušatelji Hrvatskog radija telefonskim će glasovanjem moći spasiti po jednog natjecatelja iz svakog tima. Među preostalih dvoje mentor odlučuje koga vodi u polufinale.
Kako se potraga za najljepšim glasom Hrvatske bliži svome kraju, i neizvjesnost je sve veća. Iz emisije u emisiju, natjecatelji sve više oduševljavaju svojim izvedbama i napretkom koji su ostvarili od početka showa. Time je i mentorima teret odluke teži, a presuđuje uvjerljivost u samom trenutku izvedbe.
Gledatelji će, kao i dosad, sudjelovati u emisiji svojim komentarima nastupa i fotografijama putem svih društvenih mreža. Isto tako, 15 minuta prije emisije i 30 minuta poslije na stranici web.hrt.hr emitirat će se ekskluzivni program iz studija “The Voicea”.

MP4 DOWNLOAD

12. epizoda 14. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin