12. emisija

cover
04.04.2015.

U trećoj emisiji uživo publika spašava po dvoje natjecatelja iz svakog tima

Nakon dvije emisije troboja timova, mentori i publika showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” odabrali su najbolje za idući krug natjecanja. Mjesto u top 16 osigurali su Alen Bičević, Sara Barbarić, Jure Brkljača i Iva Ajduković iz Tonyjevog tima. Iz Ivanovog tima to su Marin Jurić Čivro, Iva Gortan, Elena Stella i Mahir Kapetanović. Jacuesov tim predstavljaju Nina Kraljić, Ema Gagro, Dino Petrić i Pjerino Ružević. Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Ana Opačak i Mateo Resman pjevaju za Indirin tim.

U trećoj emisiji uživo nastupit će svi natjecatelji. Četvero njih će napustiti show. Gledatelji HTV-a i slušatelji Hrvatskog radija, telefonskim glasovanjem, ovoga puta će moći spasiti po dvoje natjecatelja iz svakog tima. Među preostalih dvoje mentor bira jednog ili jednu za nastavak natjecanja.

Natjecatelji su iz tjedna u tjedan sve bolji i konkurencija je sve jača. I u trećoj emisiji uživo vidjet ćemo odlične i energične nastupe. Neće manjkati ni emotivnih trenutaka koje donose neizbježni rastanci od natjecatelja. Iako gledatelji i slušatelji sudjeluju u odlukama, mentorima je sve teže odabrati među podjednako izvrsnim talenatima.

Gledatelji će, putem svih društvenih mreža, svojim komentarima i fotografijama ponovno moći sudjelovati u emisiji. Isto tako, 15 minuta prije emisije i 30 minuta poslije, na web.hrt.hr možete gledati ekskluzivni program iz studija “The Voicea”.

MP4 DOWNLOAD

11. epizoda 13. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin