11. emisija

cover

28.03.2015.

U najvećem glazbenom showu “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” publika, uz mentore, sudjeluje u odlukama

Nakon prve emisije uživo showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak, zajedno s petim mentorom – publikom, odabrali su osmero sjajnih pjevača koji ostaju u natjecanju. To su Alen Bičević i Sara Barbarić iz Tonyjevog tima, Ema Gagro i Nina Kraljić iz Jacquesovog tima, Karlo Cvetković i Bruna Oberan iz Indirinog te Elena Stella i Mahir Kapetanović iz Ivanovog tima.
Emisija je obilovala odličnim i energičnim izvedbama zahtjevnih pjesama, vrlo emotivnim trenucima i teškim rastancima. Iako gledatelji i slušatelji sudjeluju u odlukama, mentorima je sve teže odabrati među podjednako izvrsnim talenatima.
Podsjetimo, nakon audicija i dvoboja u posljednju fazu natjecanja ušla su 24 probrana pjevača – po šestero iz svakog tima. Dvanaestero ih je nastupilo u prvoj emisiji uživo, po troje iz svakog mentorskog tima. Ostalih dvanaestero, koji su svojim kolegama i prijateljima bili podrška iz studija, gledat ćemo ove subote.
Osam je slobodnih mjesta, a za ostanak u showu borit će se Ana Opačak, Tomislav Užarević i Mateo Resman iz Indirinog tima. Preostalih troje iz Ivanovog tima su Dario Došlić, Marin Jurić Čivro i Iva Gortan. Jacquesov muški dio tima koji ćemo gledati uživo čine Dino Petrić, Pjerino Ružević i Egon Marić. Tonyjev tim čine Božidarka Matija Čerina, Iva Ajduković i Jure Brkljača. Osim Prvog programa HTV-a, emisiju izravno prenosi i Drugi program Hrvatskoga radija. Show napuštaju četiri natjecatelja po emisiji, odnosno po jedan iz svakog tima. Odmah nakon izvedbi od troje natjecatelja iz pojedinog tima gledatelji i slušatelji telefonskim glasovima mogu spasiti samo jednog. Među preostalih dvoje, mentor odlučuje tko nastavlja natjecanje.
“The Voice”, kao multimedijski projekt Hrvatske radiotelevizije nastavlja pratiti svoju publiku. I u drugoj emisiji uživo moći ćemo vidjeti najzanimljivije fotografije i čuti komentare gledatelja putem svih društvenih mreža.

10. epizoda 12. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin