10. emisija

cover

21.03.2015.

Počinje posljednja faza showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”.
Nakon neizvjesnih i dramatičnih dvoboja u showu “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, počinju emisije uživo. Izravno će ih prenositi i Drugi program Hrvatskog radija. U prve dvije emisije vidjet ćemo izvedbe svih 24 kandidata koji su prošli dvoboje. U svakoj će nastupiti 12 natjecatelja – po troje iz svakog mentorskog tima.

Show napuštaju četiri natjecatelja po emisiji, odnosno po jedan iz svakog tima. Od sada, svojim glasovima, uz mentore, zajednički odlučuju gledatelji i slušatelji. Telefonskim glasovanjem moći će “spasiti” po jednog natjecatelja iz svakog tima i tako mu omogućiti daljnje natjecanje. Među preostalih dvoje, odluke o tomu s kim nastavljaju natjecanje donose mentori.
(U finalnoj, 15. emisiji natječu se 4 natjecatelja. Tada odlučuju isključivo gledatelji i slušatelji. Potpuno preuzimaju ulogu mentora i biraju Najljepši glas Hrvatske.)

Pred nama je posebno uzbudljiva faza showa. Mentori su, kao i za dvoboje, posebno pripremali svoje timove. Ipak je riječ o emisijama i nastupima uživo. Stoga natjecatelji, žele li osvojiti naklonost mentora, ali i publike, moraju dati apsolutno sve od sebe, iznijeti emocije i pjevati najbolje što mogu.

U prvoj od šest emisija uživo pjevat će Alen Bičević, Kristina Boban i Sara Barbarić iz Tonyjevog tima. Jacquesov tim će predstavljati Melanie Malike Acorlor, Ema Garo i Nina Kraljić. Za prvo natjecanje uživo Indira je odabrala Karla Cvetkovića, Brunu Oberan i Doru Vestić. Iz Ivanovog tima nastupit će Daniel Jurišević, Mahir Kapetanović i Elena Stella.

MP4 DOWNLOAD

09. epioda 11. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin