08. emisija

cover

07.03.2015.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske

DVOBOJI SHOWA “THE VOICE – NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE” NA POLA PUTA

Neizvjesnost je sve veća – pred nama su još samo dvije emisije dvoboja

Nakon druge emisije dvoboja, “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” ima dvanaestero kandidata koji su se izborili za ulazak u posljednju fazu showa – natjecanje uživo.
Nastupila su po dva para mentora Jacquesa Houdeka i mentorice Indire Levak te po jedan par mentora Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka. Tako su Dario Došlić, Danijel Jurišević, Jure Brkljača, Sara Barbarić, Bruna Oberan i Ema Gagro proširili društvo pobjednika duela. Sjajnim izvedbama dueta pridružili su im se Pjerino Ružević i Egon Marić iz Jacquesovog tima, Mateo Resman i Tomislav Užarević iz Indirinog tima, Božidarka Matija Čerina iz Tonyjevog te Elena Stella iz Ivanovog tima.
Druga emisija dvoboja donijela je žestoke borbe u kojima su opet odlučivale nijanse. Za šestero natjecatelja značila je prolazak, a za drugih šestero rastanak od ovog pjevačkog natjecanja. Veliki je to emotivni teret za mentore i ponovo je bilo teško odlučiti tko od kandidata ostaje, a tko napušta show. Neke odluke su im čak natjerale suze na oči. Jednako teško je i pobjednicima dvoboja. U taj ring ulaze s kandidatima s kojima su postali prijatelji, a u dvije i pol minute izvedbe dueta moraju biti suparnici. Međutim, i u drugoj emisiji dvoboja, svi kandidati prvenstveno se bore i daju sve od sebe da zajedničkim snagama iznesu pjesmu na najbolji mogući način.

MP4 DOWNLOAD

07. epizoda 09. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin