07. emisija

cover

28.02.2015.

Nastavak dvoboja showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”. Iza nas su prvi dvoboji showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, vrlo emotivan dio natjecanja. Naime, u četiri emisije dvoboja mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak odlučuju s kojih šestero kandidata nastavljaju natjecanje, a s kojima će se morati rastati. Mjesto u mentorskim timovima tijekom audicija izborilo je 48 natjecatelja, a nakon dvoboja taj će se broj prepoloviti.
Vidjeli smo koliko je mentorima teško odlučiti koga od kandidata odabrati, a s kim se rastati. Nakon audicija posvetili su se pripremi i usavršavanju natjecatelja za dvoboje. Usmjerili su ih kako najbolje iskoristiti glasovne sposobnosti, a kandidati su pokazali koliko su napredovali. Mentori su tako pri donošenju odluka tražili i savjete stručnih suradnika. Svojim komentarima pokušali su im pomoći i kolege mentori.
Parovi koji su probili led pred gledateljima HTV-a, publikom u studiju i mentorima priuštili su nam sjajne izvedbe dueta. Riječ je o već sada izvrsnim pjevačima i ponovno su presuđivale nijanse. Neki su čak rasplakali mentore, ostavili ih u nedoumici te im tako još više otežali odluku. Teško je bilo slaviti pobjedu u dvoboju. Rastanak je, osim mentorima, teško pao i samim kandidatima jer su se, pripremajući duete, zbližili i sprijateljili.

Šestero kandidata koji su osigurali mjesto u daljnjem natjecanju, u emisijama uživo, su Dario Došlić i Danijel Jurišević iz Ivanova tima, Jure Brkljača i Sara Barbarić iz Tonyjeva tima, Bruna Oberan iz Indirina te Ema Gagro iz Jacquesova tima.
Kojih šestero natjecatelja će im se pridružiti, saznat ćemo večeras, u drugoj emisiji dvoboja.

MP4 DOWNLOAD

06. epizoda 08. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin