05. emisija

cover

14. 02. 2015.

Na Valentinovo – završnica prve faze showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”!
U showu The Voice preostalo je samo deset slobodnih mjesta – pred nama je još samo jedna emisija audicija!

Mentori showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” – Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak – gotovo su popunili svoje timove. Preostalo je još samo deset mjesta. Nakon četiri emisije audicija Indira i Ivan u timovima imaju desetero, a Jacques i Tony devetero kandidata. Podsjetimo, mogu odabrati samo dvanaestero natjecatelja za iduću fazu showa – dvoboje.

Mentori već sad razmišljaju kako žanrovski spojiti kandidate u duete, a da su svi u ravnopravnom položaju. To je i nit vodilja kod izbora posljednjih desetero. Pritom najviše moraju paziti da u timu nemaju natjecatelje istih, odnosno sličnih glasova.

Nakon što mentori izaberu svoje ekipe, posvetit će se pripremi i usavršavanju natjecatelja, usmjeravajući ih kako najbolje iskoristiti glasovne sposobnosti. Podijelit će s njima tajne vlastitog iskustva i znanja te ih poučavati sa svojim savjetnicima. Podsjetimo, Jacquesov tim savjetnika čine glazbeni producent i skladatelj Tihomir Preradović i pjevačica Marina Đurović Čelić. Uz Tonyja Cetinskog su skladatelj Miro Buljan i pjevačica Djordjija Palić. Indirini savjetnici su Boris Đurđević i Marija Husar, a Ivanu Dečaku u radu s kandidatima pomagat će pjevač i tekstopisac Aljoša Šerić te glumica i pjevačica Maja Posavec.

Tijekom dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Odmah nakon izvedbe dueta mentor mora izabrati koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja – uživo.

Iz emisije u emisiju podiže se ljestvica. Posljednjih desetero koji će dobiti mjesto u jednom od četiri sjajna tima morat će pjevati kao da ne postoji sutra ne bi li očarali mentore i natjerali ih da još jednom pokažu kreativnost u osvajanju najboljih pjevača.

MP4 DOWNLOAD

 

04. epizoda 06. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin