04. epizoda

cover

07.02.2015.

Mentori showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak sve su bliže popunjavanju timova u koje biraju po 12 pjevača. Nakon treće emisije audicija najbrojniji je Indirin tim s osmero kandidata, dok su Jacques, Tony i Ivan dosad odabrali po sedmero natjecatelja.
Mentori su u nezavidnom položaju, jer polako moraju kalkulirati oko odabira preostalih kandidata koji će ući u drugu fazu natjecanja – dvoboje. Naime, moraju paziti da u timu nemaju natjecatelje istih, odnosno sličnih glasova. Isto tako, već sad stvaraju predodžbu o tome kako ih žanrovski spajati u duete u kojima će se svi kandidati moći pokazati u punom svjetlu. Mentori, naime, u nadolazećoj fazi showa – dvobojima – spajaju svojih 12 natjecatelja u 6 dueta. Natjecatelje pripremaju za izvedbu dueta, a nakon izvedbe odlučuju koji nastavlja natjecanje.
Mentori će svoje kandidate poučavati sa svojim savjetnicima. Podsjetimo, Jacquesov tim savjetnika čine glazbeni producent i skladatelj Tihomir Preradović i pjevačica Marina Đurović Čelić. Uz Tonyja Cetinskog su skladatelj Miro Buljan i pjevačica Djordjija Palić. Indirini savjetnici su Boris Đurđević i Marija Husar, a Ivanu Dečaku u radu s kandidatima pomagat će pjevač i tekstopisac Aljoša Šerić te glumica i pjevačica Maja Posavec.
Koliko god je sjajna činjenica da su svi natjecatelji podjednako dobri, mentorima to u ovoj fazi natjecanja sve više otežava odluku i zaista nijanse odlučuju o tome tko će dospjeti u njihove timove.
U prilog tomu govore i sjajni momenti treće emisije audicija kad smo mogli vidjeti možda najbrže istodobno okretanje svih mentora do sada. Tu su mentori morali pokazati svu svoju kreativnost i talent za osvajanje kandidata. Jacques je odlučio zapjevati kandidatu, Indira ih je uvjeravala u pobjedu ako nju odaberu, Tony je ustao sa svog mentorskog stolca i rekao da se ne vraća ako kandidat ne odabere njega, a Ivan se rasplesao.
Tko će se još od natjecatelja uspjeti izboriti za svoje mjesto u jednom od četiri sjajna tima i možda natjerati mentore da još jednom pokažu osvajačke vještine, saznat ćemo ove subote.

MP4 DOWNLOAD

03. epizoda 05. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin