03. epizoda

cover

31.01.2015.

Nakon uzbudljive druge emisije audicije showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske sve je jasnije da smo zemlja velikih talenata. Mentorima uistinu nije nimalo lako pri odabiru natjecatelja za svoje timove. Mogu odabrati samo 12 kandidata, a svi natjecatelji koji su se plasirali u audicije showa izvrsni su pjevači. U odabiru presuđuju nijanse, a s tim se i borba mentora za kreiranje što bolje ekipe zaoštrava.
Jacques je svojemu timu dodao dvoje natjecatelja i sada ih ukupno ima četvero. Indira ih je dobila još troje i trenutačno ima najbrojniji tim sa šest natjecatelja. Odmah za njom je Tony sa svojih pet kandidata, a Ivan je osvojio još dvoje natjecatelja i sada ih ima četvero.
Za natjecatelje postoji samo jedan nastup i jedna pjesma, a žele li mentorima zapeti za uho, moraju dati apsolutno sve od sebe. Kroz razne žanrove, od rocka do soula, od retro do modernih pjesama, pokušat će se istaknuti među gotovo stotinu sjajnih pjevačkih talenata. Tko će u trećoj emisiji showa mentore, a i milijunsku publiku pred malim ekranima oboriti s nogu svojim glasom i čega će se još Jacques, Indira, Tony i Ivan morati dosjetiti kako bi pridobili kandidate u svoje timove, saznat ćemo ove subote.

“The Voice – Najljepši glas Hrvatske” pratite na službenoj web-stranici, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Vijesti vezane za show možete pratiti i ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 na Drugome programu Hrvatskog radija.

Podsjećamo, u ovom showu najbitniji je glas. Tijekom audicija mentori natjecatelje ne mogu vidjeti, samo čuti. Sjede u poznatim crvenim stolcima kandidatima okrenuti leđima i mogu ih procijeniti samo na temelju njihova glasa i interpretacije. Žele li nekog kandidata u svom timu, prije nego što nastup završi trebaju pritisnuti tipku “moj glas”. Tada se stolac okreće prema pjevaču. Okrene li se više mentora, kandidat mora odabrati s kime od njih želi ići u idući krug natjecanja.

MP4 DOWNLOAD

 

02. epizoda 04. epizoda
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin