Hrvatski broj 1 – epizoda 5

NAJUSPJEŠNIJI DANCE HIT

Sjećate li se Candymana? Možda vam ime Neven Ciganović pomogne u preroštavanju najskrovitijih kutova mozga pa skinete prašinu s uspomena na devedesete i počnete pjevušiti melodiju ovog, jedinog, hita spomenutog modnog stilista. Do sada ste vjerojatno pogodili – „Hrvatski broj jedan“ vas ovaj tjedan vodi na najluđi dance party!

Neven Ciganović nas je na Candymana podsjetio glasom i osebujnim modnim izričajem. Šljokice, sjaj i glamur dancea devedesetih nije zasjao samo na njegovu tijelu. Legendarna „Šumica“ i „Iza ponoći“ zvuče jednako dobro kao i prije gotovo dvadeset godina, a njihove ponosne vlasnice jednako dobro izgledaju kao i u ta davna vremena. Po njima se, tvrdi naš voditelj Davor Dretar Drele, ne bi dalo zaključiti da su devedesete bile tako davno.

Vječnih dance hitova ćemo se prisjetiti i uz Emiliju Kokić, u goste nam dolazi i modni sveznadar Borut Mihalić te Matija Vuica i Jurica Popović koji će nam otkriti zašto je „Linđo“ svojevremeno bio na crnoj listi. Naš voditelj će još jednom pokazati zavidno plesno umijeće, a naš stručni tim, predvođen glazbenim guruom Sinišom Škaricom, će nam pomoći u potrazi za najuspješnijim hrvatskim dance hitom devedesetih.

MP4 DOWNLOAD

 

Epizoda 4 Epizoda 6
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin