Hrvatski broj 1 – epizoda 4

NAJUSPJEŠNIJA DALMATINSKA PJESMA

Hrvatski broj jedan“ vodi nas u Dalmaciju! Pod redateljskom palicom Davora Dretara Dreleta i uz pomoć naših stručnjaka i gostiju u studiju doznajte tko će pobijediti u oštroj borbi pjesma o pjesmu koja se vodi između najpopularnijih skladbi, najvećih umjetnika dalmatinske pjesme i najslavnijih glazbenih autora Lijepe naše!

Vinko Coce, Mate Mišo Kovač, Zlatan Stipišić Gibonni, Jole, Goran Karan, Tedi Spalato, Toma Bebić i Milo Hrnić samo su neki od onih koji se natječu za laskavu titulu hrvatskog broja jedan. U samom vrhu „Top 40“ ljestvice su i dame, zanosna Splićanka Severina i ultimativna diva Tereza Kesovija.

Ugoste nam dolazi Luka Nižetić koji, iako se svim silama trudio, nije uspio dobro naučiti riječi pjesme „Kalelarga“ Tomislava Ivčića, pa je pomoć potražio kod Izabele Vrtar, Ivčićeve kćeri. Uz to što je pomogla Luki u svladavanju pjesme, Izabela se pobrinula za ekskluzivnu projekciju filma o svome ocu, a donijela je i stare billboarde na kojima naš slavni pjevač neodoljivo podsjeća na Michaela Jacksona. Inače, Ivčić nije znao koje bi ime nadjenuo kćeri, a problemu je doskočio Mladen Grdović.

Domagoj Jakopović Ribafish otkrio je još jedan skriveni talent, naime ovaj je svestrani profesor geografije, uz sve ostalo čime se u životu bavio, pjevao u čak nekoliko klapa. Operna pjevačica Antonela Malis nije pjevala u klapi niti glasom ikada razbila čašu, ali zato prozor jest!

Što na sve to kaže jedna od najvećih diva hrvatske glazbe Tereza Kesovija i tko je još svojim dolaskom uljepšao potragu za novim laureatom „Hrvatskog broja jedan“, doznajte večeras!

MP4 DOWNLOAD

 

Epizoda 3 Epizoda 5
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin