Sezona 2 epizoda 06 Novogodišnja emisija

Sezona 2 epizoda 06 Novogodišnja emisija

Za dobar novogodišnji tulum najvažnije je dobro društvo i dobra glazba, a uz domaćine kakvi su Duško Ćurlić i Ivan Vukušić to je zagarantirano. Njihove gošće Barbara Kolar i Iva Šulentić pozvale su dobru ekipu na proslavu: Danijelu Martinović, Terezu Kesoviju, Severinu, Gabi Novak, Dragu Diklića, Petra Grašu, Vatru, Borisa Novkovića, Soulfingerse, Nenu Belana i Fiumense!
Kao i na svakom novogodišnjem tulumu bilo je različitih glazbenih želja: hoćemo li slušati rock, pop, evergrine, domaće ili strane hitove uz mladu ekipu pjevača “A strane”, bend, goste, Jazz orkestar HRT-a i plesače odlučeno je da se u ovoj novogodišnjoj noći pjeva i pleše u svim ritmovima.
Razmišljanja po čemu ćemo pamtiti staru godinu, kakve ćemo novogodišnje odluke donijeti i kako se nekada slavilo ostavili smo za neku drugu priliku. Ako ova Nova, 2018. i ne bude savršena, želimo vam da budete veseli, hrabri, raspjevani i da je provedete u društvu vama dragih ljudi jer sve je bolje kada smo zajedno! Zato ovu silvestarsku večer budite zajedno s “A stranom”!

Sezona 2 epizoda 05 Sezona 2 epizoda 07
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin