Sezona 2 epizoda 01

Sezona 2 epizoda 01

Dobra glazba, dobro društvo, dobra zabava ponovno subotom na Prvom programu jer počinje nova sezona A strane! Recept je ostao isti: pjesme koje volimo, najbolji bend, mlada ekipa, dragi gosti, i vi dragi gledatelji.
Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugostit će poznata imena hrvatske glazbene scene, koja će gledatelje povesti na putovanje najboljim trenucima hrvatske glazbene pop-povijesti i rock-povijesti. Poznatim glazbenim zvijezdama poput Massima, Nine Badrić, Mile Kekina, Gabi Novak, Tereze Kesovije, TBF-a i Tedija Spalata na pozornici će se pridružiti i nove nade hrvatske glazbene scene. Riječ je o mladim glazbenim snagama poznatima po iznimnim pjevačkim sposobnostima te odličnim scenskim nastupima. Zabavno-glazbena emisija A strana u novim i zanimljivim glazbenim aranžmanima donosi pjesme uz koje su odrastale generacije te koje su bile dio naše svakodnevice. U više od stotinu minuta glazbenoga putovanja gledatelje svake subote čeka ugodno ozračje i dobra zabava.
Novost je ove sezone da svaka emisija ima svoju tematsku okosnicu. Tako će se glazbeno predstaviti teme poput odrastanja, bunta, glazbene afirmacije i zajedništva, a tu su i prigodne emisije za božićne i novogodišnje blagdane.

Prva emisija posvećena je najsjajnijemu ljudskom osjećaju – ljubavi. Nina Badrić, Massimo i Mile Kekin pokušat će objasniti zašto im publika vjeruje kad pjevaju ljubavne pjesme, tko su im bili uzori i koji su im najdraži ljubavni stihovi. Gost prve ovosezonske emisije je i Zdravko Čolić koji će nakon više od 40 godina otpjevati neke od najljepših Arsenovih pjesama.
Nezaboravne ljubavne pjesme, izvrsni izvođači, novi i već nam poznati mladi pjevači, voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić najbolja su preporuka da ove subote budete uz “A stranu”!

Sezona 1 epizoda 07 Sezona 2 epizoda 02
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin