Sezona 3 DVD 09

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 4
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 33, sezona 3

Hurem optuži Ibrahim-pašu da je izdao sultana, ali mu ponudi sporazum – predloži mu da vrati pečat, odustane od svih dužnosti i svojevoljno napusti dvor, a ona ga zauzvrat neće ubiti. On to sve odbije, zbog čega ga ona ostavi u nemilosti nepoznatih plaćenika! Iako teško ranjen, Ibrahim se iz Huremine zasjede izvuče živ… Kako bi dokazao da on nije uhoda, Tašlidžali prizna Mahidevran da je spalio Mihrimahino ljubavno pismo, Mustafa naredi da se Diana baci u tamnicu zbog sumnje za izdaju i špijunažu, a Hatidže naredi Afifi da na Hureminu proslavu Ramazan Bajrama pozove i svoju sestru.

Epizoda 34, sezona 3

Hurem iznenadi vijest da je Ibrahim-paša otišao na izlet s Mehmetom kako bi razgovarali o prinčevom odlasku u provinciju. Panično se boji da će Ibrahim nauditi njezinom sinu pa hitro odlazi na mjesto njihovog sastanka. Međutim, Hurem umjesto Mehmeta pronalazi mrtvo tijelo na dnu strme stijene! Sulejman se kod Ebusud-efendije raspituje o značenju svog posljednjeg sna, ali ga još više zabrine usplahirena i uplakana Hurem.

Epizoda 35, sezona 3

Hurem negira povezanost s doušnicom iz Manise i smatra da ne postoje odgovarajući dokazi koji upućuju da je ona naredila Mustafino ubojstvo. Rustem-aga prihvati zadatak da se pod okriljem noći riješe doušnice, no Ibrahim ju je već odveo na saslušanje pred sultanom. Tašlidžali prizna Mihrimah da mu je njezina majka zabranila da se viđaju, Rustem-aga obavijesti Ibrahima da su gotove njegove pripreme za imenovanjem.

Epizoda 36, sezona 3

Mahidevran zabrine groznica Mustafinog sina Sulejmana mlađeg. Mustafa je uvjeren da je netko namjerno zarazio njegovog sina boginjama, a sumnja pada na Hurem. Sulejman i Hurem nervozni su tijekom svečane večere kod Ibrahima i Hatidže. I dok Sulejman preispituje svoje prijateljstvo s Ibrahimom, Hurem razmišlja o razlozima Ibrahimovog odbijanja njezine ponude za mirom. Rustem-aga po tržnici širi glasine da Ibrahim surađuje s francuskim dužnosnicima, a Mehmet otkrije da se Mihrimah opet sastala s Tašlidžalijem.

 

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin