Sezona 3 DVD 08

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 4
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 29, sezona 3

Uvjeren da mu Ibrahim-paša laže, Sulejman ga pozove u odaje kako bi mu pokazao dokaze koji ne govore u njegovu korist. Dok Ibrahim-paša pokušava objasniti pravu istinu oko njegovog tajanstvenog sastanka s Mustafom u Bursi, Hurem vrši pritisak na sultana da kazni velikog vezira. U međuvremenu, Nigar bježi iz grada zajedno s kćerkom dok su joj Ibrahim i Rustem-aga za petama, Helena svojevoljno napusti Mustafu, a Hurem špijunira Mihrimah i Tašlidžalija.

Epizoda 30, sezona 3

Ibrahim-paša je ljut na Nigar zbog pokušaja bijega, te je kažnjava obećanjem da više nikada neće vidjeti kćer. Na obiteljskoj večeri sultan primijeti da je njegova kćer tužna, da ništa ne jede i pije, te upita Hurem koji je razlog tome. Za to se vrijeme Nigar pokušava ispričati Rustem-agi što mu je ukrala novac, Hatidže i Ibrahim-paša razmišljaju kako stati na kraj sultanovoj supruzi, ne znajući da Hurem već sprema protunapad, a Mahidevran dozna da u haremu ima uhodu.

Epizoda 31, sezona 3

Sve dvorane iznenadi liječnička dijagnoza sultanove iznenadne slabosti – Sulejman je bio otrovan! Hurem je uvjerena da je otrov, zapravo, bio namijenjen Mehmetu, zbog čega mu zabrani odlazak u pokrajinu. Hatidže i Ibrahim nisu se nadali tako brzim razvojem situacije na dvoru, ali ipak razmišljaju kako će Mustafa biti odličan sultan nakon Sulejmanove smrti. Međutim, Sulejman se iznenada budi i odbija razgovarati s Ibrahimom…

Epizoda 32, sezona 3

Mahidevran ne uspije pronaći uhodu u palači, pa optuži Dianu da je Huremina pomoćnica i špijunka. Međutim, Mustafa ne vjeruje u tu priču i zatraži temeljitu pretragu palače. Ebusud-efendija odlazi u posjet sinu koji je završio u zatvoru zbog pokušaja ubojstva. Sudac ga ne namjerava izbaviti iz zatvora, a za to dozna i Ibrahim-paša. U međuvremenu, Mehmet bira djevojke za svoj budući harem, sultan se zahvali polubratu Jahji što mu je spasio život, a Mihrimah poželi jahati.

 

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin