Sezona 2 DVD 26

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 4
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 76, sezona 2

Gospa Daje nakon smrti sultanove majke teško podnosi svakodnevni život među običnim pukom, a Hurem na sve moguće načine skriva kalfu Nigar kako bi je u pravom trenutku upotrijebila protiv Ibrahim-paše. Fatma smišlja kako poći u Manisu za princem Mustafom, a Zumbul otkriva Hurem da gospa Daje nije otišla na svoje imanje, već da se bavi teškim fizičkim poslovima kako bi preživjela. Dok Ibrahim-paša traga za Nigar, Hatidže nađe pismo koje joj otkriva da je Ibrahim vara!

 

Epizoda 77, sezona 2

Kalfa Nigar uspije prevariti Gulšah i pobjeći joj. No ubrzo je dočeka neugodno iznenađenje! Mahidevran je stjerana u zamku, a Gulfem joj stvara sve više problema. Svađa između nje i Hurem se pogoršava… Hurem je odlučna stati na put Mahidevraninoj vladavini, koja obavlja posljednje pripreme za Mustafin ispraćaj u provinciju. Zbog njegovog odlaska najviše je zabrinuta Fatma. Za to vrijeme Ibrahim s vojskom upada na posjed izdajnika koji se predstavlja kao ‘ekscelencija’.

 

Epizoda 78, sezona 2

Hatidže poziva Nasuh-efendiju na razgovor kako bi saznala istinu o pašinom preljubu s Nigar. Hatidže se kasnije odluči obračunati i s Hurem, vjerujući da je upravo ona napisala pismo u kojem ‘kleveće’ njezinog supruga. No i dalje sumnja u istinitost Hureminih tvrdnji i traži još dokaza…

U međuvremenu, Gulfem je ozbiljno napadnuta u palači, a svi sumnjaju da iza tog nemilog događaja stoji Mahidevran, koju Sulejman napokon smijeni s dužnosti.

 

 

KRAJ 2. SEZONE

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin