Sezona 2 DVD 20

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 58, sezona 2

Kako bi se pobrinule za raskid dogovorenog braka između Mustafe i Ajbige, Hurem naredi Efsun da slijedeće večeri ulije otrov u prinčevo jelo. Najmlađi sultanov sin neprekidno plače, pa njegova majka Hurem pozove liječnika da utvrdi razlog. Unatoč zabrani, Ajbige odluči posjetiti Bali-bega u njegovim odajama, a ogrlica koju je Hurem vratila sultanu završava na Mahidevraninom vratu.

Misteriozni religijski vođa naredi Ajaz-paši da stupi u kontakt s Matrakčijem koji je stao u obranu derviša.

Epizoda 59, sezona 2

Vijest o Mustafinom naglom oboljenju uznemiri sultana i Mahidevran. Kada dozna da je princ bolestan, Hurem odjuri u njegovu sobu, a tamo zatekne uplakanu Mahidevran u Sulejmanovom zagrljaju. Ujedno sazna da je princa spasila upravo Efsun. U tekiju stižu Ibrahimovi pomoćnici, koji na silu odvlače Matrakčija paši, a Ajaz-paša obavještava svog tajanstvenog gospodara da je Ibrahim odlučio zatvoriti tekiju i progoniti sve vjernike.

Epizoda 60, sezona 2

Efsun je odbila poslušati Hurem i dovršiti svoju misiju – ubiti princa Mustafu, dok ljubomorna Hatidže iskali bijes na Ibrahim-paši jer osjeća da se njegova ljubav ugasila. Vjerska ‘ekscelencija’ obavijesti svoje učenike da je kucnuo čas kada će napokon stati Ibrahim-paši na put. Efsun prenosi Gulšah kako je načula da će Ajbige i Bali-beg pokušati nestati, te se požali Zumbulu da se ne osjeća dobro i naglo gubi svijest.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin