Sezona 2 DVD 18

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 52, sezona 2

Mustafa se razbjesni kada u njegove odaje umjesto Efsun ušeta druga robinja. Zahtijeva od Mahidevran da se njegova ljubimica Efsun odmah vrati na dvor. Ajbige je pronašla način kako napustiti palaču i otići na Krim, a poslije toga i pobjeći s Bali-begom. Podijeljenih osjećaja između onoga što osjeća prema Ajbige i poštovanja prema sultanu i princu, Bali-beg negira svoju ljubav prema Ajbige.

Epizoda 53, sezona 2

Ibrahimova opsjednutost kipovima izluđuje sultana, koji u tome vidi pašinu nezasitnu ambiciju za preuzimanjem trona, stoga ga odluči najstrože kazniti i „prizemljiti“. Ibrahimov iznenadni i neobjašnjiv odlazak razljuti Hatidže. Gospa Daje je zabrinuta za budućnost svoje prijateljice kalfe Nigar. Pripreme za proslavu zaruka i vjenčanje Ajbige i Mustafe su započele.

Epizoda 54, sezona 2

Ibrahim provodi dane u lovačkoj vili zajedno s bratom blizancem. Očajna Hatidže zamoli Mustafu da tajnosti provjeri je li sve uredu s njezinim suprugom. Za to vrijeme, Huremina kći Mihrimah slučajno uništi majčinu skupocjenu krunu.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin