Sezona 2 DVD 17

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 49, sezona 2

Vidjevši uplakanu majku, Mustafa odjuri ocu. No umjesto da objasni svoje strogo ponašanje prema Mahidevran, Sulejman očita bukvicu sinu koji mu se ne želi pokoriti. Njihov razgovor prisluškuju Hurem i Gulšah… Prema naredbi samog sultana, gospa Daje ostaje u palači i vratit će se na staru poziciju.

Epizoda 50, sezona 2

Hatidže predbaci Ibrahimu njegovu zauzetost poslom i požali se da je premalo s njom. Nora sve više vremena provodi s Mustafom, koji je preobraćuje na muslimansku vjeru i daje joj novo ime – Efsun (čarobnica). Bali-beg dovodi pijanog Matrakčija kući i iznenadi se što kalfa Nigar nije bila tamo u kasne sate pa odluči provesti istragu.

Epizoda 51, sezona 2

Ljuta zbog Mustafine privrženosti prema Efsun, Mahidevran natjera sultanovu majku da objavi šokantnu vijest – Mustafa i Ajbige će postati muž i žena! Unuk i nećakinja odbijaju i samu pomisao na brak, no sultanije ne žele čuti njihova mišljenja. Tužna Ajbige povjerava se Hurem, koja će iskoristiti ovu situaciju i napomenuti Sulejmanu da je za mladog princa najbolje da se ženi iz ljubavi, a ne osobom koju su mu namjestili zbog odnosa u dinastiji.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin