Sezona 2 DVD 15

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 43, sezona 2

Nakon sastanka s Behram-pašom u četiri oka, Sulejman je zbunjen Ibrahimovim neobičnim ponašanjem. Sluti da njegov prijatelj skriva opasnu tajnu, a slijedećeg dana dobiva potvrdu – Behram-paša je ubijen.

Ajbige zanima zašto Bali-beg tuguje. Sultanova majka poveća plaću robinjama koje su stale na njenu stranu te smanji onima koje podupiru Hurem. Kao rezultat podijele, u haremu započinje novi rat među djevojkama!

Epizoda 44, sezona 2

Stasali Mustafa svečano preuzima državne poslove i po prvi put prisustvuje sjednici divana. Njegov dolazak u Topkapi palaču uzrokuje i pomutnju u haremu, pogotovo nakon što se pročuje vijest da njegova majka Mahidevran bira djevojke za njegov harem. Jedino je Hurem zabrinuta zbog Mustafinog povratka jer se boji da će sultanova majka opet okrenuti dvorane protiv nje.

Epizoda 45, sezona 2

Hatidže se oprašta od Ibrahim-paše, a Hurem od Sulejmana. U haremu opet dolazi do podijele djevojaka. Kako bi se dodatno osigurala od napada majke sultanije i Mahidevran, Hurem zaposli još jednu robinju koja će služiti samo njoj. Za to vrijeme, sultan i njegova vojska od 200 tisuća vojnika i 400 topova na putu je prema Beču.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin