Sezona 2 DVD 13

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 37, sezona 2

Iako se u tajnosti oženio Hurem, Sulejman odluči osobno prenijeti tu sretnu vijest svojoj majci i ostalim ženama okupljenim u njezinim odajama. Međutim, umjesto radosti zbog vjenčanja, sultanova majka napusti susret vidno šokirana, baš kao i Mahidevran!

Za to vrijeme, Huremin plaćenik ušulja se među zabavljače na Mustafinoj ceremoniji.

Epizoda 38, sezona 2

Iako od Gul-age dozna da je njezin plaćenik zaustavljen u zadnji čas, Hurem je uvjerena da će dvor svaliti krivnju na nju. Sulejman od dvorskog ljekara doznaje da je na Ibrahima izvršen atentat otrovnom strijelom, zbog čega pašin život visi o koncu.

Zdravstveno stanje Ibrahim-paše se pogoršava.

Epizoda 39, sezona 2

Kako bi dokazala sultanu tko ga je izdao, njegova majka još jednom ispita Hurem o druženju s Leom u tajnosti dok Sulejman stoji skriven iza zastora i prisluškuje njihov razgovor. No sultan odbije povjerovati u majčinu priču…

Zumbul-aga primijeti da se Nigar zaljubila u pašu, pa je zbog toga ukori jer se uskoro bliži njezino vjenčanje s Matrakčijem. Nesretna Hatidže ponovno gubi razum i nitko je ne može umiriti.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin