Sezona 2 DVD 12

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 34, sezona 2

Hatidže dozna da je trudna, a sretna vijest razveseli sve osim kalfe Nigar!

Mahidevran predloži Hatidži da se svakako riješi Nigar, smatrajući da njoj i Ibrahimu donosi nesreću, te sultaniji predloži da je čim prije udaju za nekog podobnog, poput Matrakčija Nasuh-efendiju.

Kad čuje taj prijedlog, Ibrahim naredi Matrakčiju da oženi kalfu Nigar čim prije!

Epizoda 35, sezona 2

Nakon glasina da je Hurem upala u zasjedu i da je najvjerojatnije mrtva, u haremu nastaje pomutnja! Ibrahim vjeruje da je Hurem živa, a sultanova majka sazna da je gospa Daje poslala Bali-bega kao pratnju Hureminoj kočiji, sluteći da bi njezin odlazak mogao biti konačan. Sultan naredi cijelom dvoru da krenu u potragu za Hurem.

Epizoda 36, sezona 2

Hurem se oporavlja od napada i nastavlja kovati planove kako postati gospodaricom harema pa naredi Gul-agi da okupi grupu najodanijih ljudi koji će doznati tko je želi ubiti. Zajedno s njim objavit će rat neprijateljima!

U međuvremenu, dvor se sprema za raskošnu proslavu povodom Mustafinog sunećenja na kojoj će uživati i mnogi sugrađani. Kako glavna, sultanova odaja ne bi bila prazna, majka naredi da se jedna robinja još iste večeri pripremi za ložnicu.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin