Sezona 2 DVD 09

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 25, sezona 2

Sultanova majka pozdravila je Izabelin dolazak u harem, nagovješćujući joj da se pripremi za odlazak u ložnicu. Kako bi spriječila da se to uistinu i dogodi, Hurem iznese sultanu sve svoje sumnje i strahove, nadajući se da će se sultan smilovati njezinoj boli. Kasnije doznaje da se Izabela sprema za prvu noć sa Sulejmanom.

Poniženu i shrvanu od boli, Hurem zaustave pred sobom u kojoj Sulejman i princeza provode prvu zajedničku noć. Opčinjen princezinom ljepotom, Sulejman naredi Ibrahimu da više ni s kim ne sudjeluje u pregovorima za njezinu slobodu. Međutim, zaboravio je na Hurem, koja ima lukav plan kako se riješiti novog neprijatelja!

Epizoda 26, sezona 2

Iako je savjetovala Hurem da se zauvijek riješe Izabele tako da je zaraze kugom, kalfa Nigar svojevoljno mijenja plan i preko Ibrahim-paše nabavlja otrov kojim će otrovati princezu.

Iste večeri Gul-aga dozna da Nigarin otrov nije ubio princezu Izabelu, već samo njezinu sluškinju, pa odluči uzeti stvari u svoje ruke i skriti preživjelu princezu na tajno mjesto.

Za to vrijeme, usred noći kalfa Nigar će očistiti Izabelinu sobu od dokaza koji upućuju na nju i Hurem.

Epizoda 27, sezona 2

Doznavši da je Nigar otrovala sluškinju, ali ne i princezu, Hurem još jednom podsjeti Izabelu da će kad-tad umrijeti u haremu ukoliko istog trena ne napusti palaču.Uplašenu Nigar i Gul-agu susretne Gulšah, koja odmah pojuri sve ispričati Mahidevran. Sljedećeg jutra Sulejman zatekne praznu sobu princeze Izabele i odmah naredi da se pretraži svaki pedalj palače.

Ibrahim ukori kalfu Nigar jer je ovim skandalom narušila i njegov život. Kad Sultanova majka čuje kako Hurem svojoj kćeri priča kako se svih onih koji su joj stajali na putu k sreći – uspješno riješila zauvijek, odmah odjuri sinu…

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin