Sezona 2 DVD 07

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

suljo

Epizoda 19, sezona 2

Sulejman ponovno posjećuje Izabelu u lovačkoj vili, no njihov razgovor iznenada prekine zmija koja ugrize princezu za nogu.

Sulejman će reagirati na vrijeme i sam izvaditi otrov iz njezine noge te je odvesti vidarima.

Za to vrijeme kalfa Nigar i liječnik Jusuf će svojim dolaskom prekinuti Hurem u pokušaju gušenja bolesnog Ibrahima, dok će Hatidže nervozno iščekivati doktorovu dijagnozu.

Hoće li Ibrahim preživjeti i je li doktor otkrio da je crna magija kriva za Ibrahimovo kritično stanje?

Majka sultanija podari Mahidevran i Mustafi Hureminu bivšu sobu, a sultan se osobno brine za zdravlje princeze Izabele. Cijeli dvor će šokirati vijest da je Hatidžino dijete preminulo u snu!

Epizoda 20, sezona 2

Sulejmana iznenadi naredba njegove majke da se Mustafa useli u Huremine odaje, iako je uvjeren da majka sultanija ima opravdan razlog za to.

Hatidže ne može prihvatiti istinu da je njezin sin umro, pa će u stanju ludila optužiti kalfu Nigar da joj je ubila sina jer je zaljubljena u Ibrahima.

Izabela je pronašla način kako pobjeći sultanu…

Epizoda 21, sezona 2

Dok Ibrahim želi dovesti Hurem u neugodnu situaciju naredivši joj da pred sultanom pročita dio Leovog dnevnika dok u rukama drži njezin portret, u njegovoj se palači odvija prava drama!

Slomljena Hatidže odlučila si je oduzeti život, ali će je na vrijeme otkriti kalfa Nigar! Ibrahimovo ispitivanje prekine neugodna vijest, a Hurem iskoristi tu priliku i riješi se Leovog dnevnika, no kasnije ga nikako ne mće moći naći…

Cijela obitelj zabrinuta je za Hatidže, koja je u kritičnom stanju.

Princeza Izabela dolazi u Ibrahimovu palaču, ne znajući za ovu tešku obiteljsku situaciju. U želji da je se zauvijek riješi, Hurem se ponudi organizirati joj bijeg iz lovačke vile. Mahidevran se dokopala Leovog dnevnika…

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin