Sezona 2 DVD 04

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

 

 

 

suljo

Epizoda 10, sezona 2

Bali-beg ne posustaje u želji da zarobi srce mladoj Armin, djevojci s bazara. Iako joj je obećao da je neće uznemiravati, Bali-beg neće biti u stanju održati izrečeno, pa će se usred noći popeti na drvo koje vodi do njene sobe.

Sultan saznaje da se princeza Izabela odlično oporavlja od pada, ali ga ugodno iznenadi njezin poziv za posjetom.

Lukava Hurem pronalazi način kako zagorčati život Mahidevran, ali joj za to treba potpora sultanove majke koja bi trebala odobriti proširenje harema.

Gul-aga obavijesti Hurem da se nešto čudno događa u lovačkoj palači.

 

Epizoda 11, sezona 2

Princ Frederik pokušao je prerušen provaliti u lovačku palaču, no stražari ga ulove na vrijeme i pošalju u tamnicu gdje će dočekati Ibrahima.

Frederikova zaručnica, princeza Izabela, zabrinuta je i boji se da će Sulejman zatražiti njegovo smaknuće, a Bali-beg dobije naredbu da privede Grittija, odnosno glavnu Frederikovu vezu.

Hurem dozna za gošću u Sulejmanovoj lovačkoj palači, ali zbog straha da je njezin gospodar pronašao novu zanimaciju, Hurem naredi Gul-agi da pronađe osobu koja joj može otkriti više o neznanki.

 

Epizoda 12, sezona 2

Doznavši od Zumbul-age da bi joj sultan mogao uzeti život ukoliko ne posluša njegove naredbe, princeza Izabela započne štrajkati glađu.

Ibrahim-paša se upoznaje s novim zatvorenikom, princem Frederikom, sultan ostane zaprepašten činjenicom da ga majka odbija vidjeti, a Hatidže proklinje kipove u dvorištu zbog svih nedaća koje su pogodile njezinu obitelj.

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin