Sezona 2 DVD 02

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

 

 

 

suljo

Epizoda 4, sezona 2

Hurem izabere mladu robinju Nilufer za svoju glavnu sluškinju. No mlada djevojka će već na proslavi Bajrama zapeti za oko kalfi Nigar.Kada joj priopće da ju je Hurem već izabrala za sluškinju, Nigar će shvatiti da ju je Hurem zauvijek otpisala.U Sultanovom taboru razvija se borbena taktika jer se traži rješenje kojim će Ugare zateći nespremne. Započinje rat na Mohačkom polju!Na Mahidevranino zadovoljstvo, Hatidže ukori Hurem što je Sulejmanu u pismu rekla za Hatidžinu trudnoću, jer je to njezina privatna stvar. No brbljava Hurem još jednom uvrijedi Hatidže zbog čega će sulejmanova sestra izgubiti kontrolu i još je više izvrijeđati!


MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 5, sezona 2

Sulejman je dobio bitku na Mohačkom polju i postao vladarom Ugarske! No, prije povratka kući, Sulejman nagradi Ibrahima ratnim plijenom, odnosno lijepim, umjetničkim kipovima koje će Ibrahim postaviti u svom vrtu.

Dobre vijesti dolaze i do Topkapi palače. Međutim, Huremi se ne svidi dio o Ibrahimovoj hrabroj predanosti u borbi, pa zamoli Gul-agu da ponovo u palači dovede astrologa Jakuba.

Za to vrijeme, u Egejskom moru osmanski pirati napali su brod princeze Izabele, španjolske plemkinje zaručene za habsburškog princa Frederika, koja je krenula na put prema Napulju.

I dok pirati zarobljavaju princezu Izabelu, u sultanovoj palači Mahidevran ponovo traži kalfu Nigar da špijunira harem.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 6, sezona 2

Pirati žele zaraditi novac na otetoj kastiljskoj princezi, Izabeli Fortuni, pa je odluče prodati Alviseu Grittiju koji je dovodi u Topkapi palaču.

Po Ibrahimovoj zapovijedi, Zumbul-aga otkupljuje princezu Izabelu i njezinu svitu od pirata. Međutim, Izabela inzistira na slobodi i silno želi obavijestiti obitelj o svom zarobljavanju u sultanovoj palači. Sljedećeg dana Sulejman upozna lijepu Izabelu…

Majka sultanija zabrinuta je za Hatidže i njezinu trudnoću s obzirom da još nema sluškinju u svojoj palači.

Na nagovor gospe Daje, sultanova majka zamoli kalfu Nigar da se preseli u Ibrahimovu palaču kako bi bila uz njezinu trudnu kćer. Za to vrijeme, Hurem pokušava u Sulejmanu pobuditi sumnju prema Ibrahimu.

MP4 DOWNLOAD

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin