Sezona 2 DVD 01

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb
 
suljo

Epizoda 01 sezona 2

Viktorija je blizu ostvarenja svog cilja. Prilika se ukazala kad je ostala nasamo sa sultanom, što je iskoristila i u prislonila mu bodež na vrat!

No ratnik Sulejman bio je brži i zaustavio je u pokušaju ubojstva, a Ibrahim je optužen što ju je doveo u harem. Za to vrijeme Leo odluči pojesti otrovne kolače i tako spasiti Hurem od sigurne smrti.

S obzirom da je Sadikina pisma kralju Ludoviku prenosio upravo Matrakči, Ibrahim mu naredi da je i ubije. Hurem je ljuta na kalfu Nigar što je pokazala pisma Ibrahimu, a Gulšah na koljenima moli Mahidevran da joj oprosti.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 02 sezona 2

Sulejman poruči vezirima de je počeo novi rat, a cilj je Ugarska i smrt njihovog kralja Ludovika, koji još uvijek nema podršku Vatikana! Ibrahim i njegove snage odlaze u Filibe, gdje će čekati novu sultanovu naredbu.

Velikom veziru neće se svidjeti činjenica da se sultanovoj vojsci pridružio i Matrakči, kojeg je sultan u međuvremenu pomilovao.

Za to vrijeme u palači u Edrinama, sultanova obitelj uživa na svečanoj večeri povodom Sulejmanovog odlaska u rat, tijekom koje Hurem dobije trudove.

Sultan dobiva još jednog sina, Bajazita. U Vatikan stiže Alvise Gritti kako bi se potajno sastao s papom…

Mladi Mustafa želi se priključiti vojsci i iskazati u borbi jer misli da je dovoljno čekao pa se potajno iskrade iz palače. Ibrahimova i Sulejmanova vojska se sretnu i zajedno kreću u borbu protiv Ludovika.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 03 sezona 2

Ugarski vojnici čekaju osmanlije u zasjedi na putu do Budima kako bi izvršili atentat na Sulejmana.

Vrlo vješt vojnik sultanove vojske, Bali-paša, uspio je zaustaviti Ugare, za što će dobiti iznimne pohvale Sulejmana. Ibrahim pokušava razriješiti napeti odnos sa Sulejmanom, ali ga on upozori da ga namjerno drži na distanci.

Za to vrijeme, situacija na dvoru je na vrhuncu napetosti jer svi brinu za zdravlje princeze Hatidže koja je otkrila da je trudna. Hatidže i Hurem odlaze astrologu Jakubu koji je nekad služio dvoranima. I dok Hatidže zanima hoće li se njezin Ibrahim vratiti živ i zdrav, Hurem žarko poželi da on u bitci pogine.

MP4 DOWNLOAD

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin