Sezona 1 DVD 10

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

 

 

 

suljo

Epizoda 37, sezona 1

Danas će dvor postati pravo mjesto zakulisnih igrica i novog pokušaja ubojstva! Isprva će Gulšah golim rukama daviti kalfu Nigar, a kasnije i sama Mahidevran, s namjerom da je zastraši jer je postala sve bliskija s Hurem, dok će Sulejman zateći Hurem na tajnom susretu s Leom.

U međuvremenu, pobuna u Egiptu je ugušena prije negoli je Ibrahim došao u Kairo, a sultan je odlučio povesti sinove Mustafu i Mehmeta u lov u Erdine, a društvo će im praviti jedino Hurem.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 38, sezona 1

Ibrahim je u Egiptu, a Sulejman u lovu sa sinovima pa janjičari iskoriste njihovu odsutnost za podizanje ustanka, pljačkanje i palež. Svi koji su ostali u carskoj palači, u opasnosti su. Razočaran Hureminim odbijanjem, Leo zapali njezin portret, a iz prikrajka ga promatra Sadika.

Janjičari su krenuli prema palači Hatidže i Ibrahima, ljuti jer nisu bili dovoljno plaćeni za usluge osiguranja njihovog vjenčanja. Sultanova majka se u skloništu palače moli da janjičari ne naude njezinoj kćeri…

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 39, sezona 1

Janjičarska pobuna postala je sve opasnija za carsku obitelj! I dok se u Egiptu na Ibrahima priprema atentat, Hatidže se prilikom paničnog odlaska u sklonište spotakne, padne niz stepenice i izgubi svijest! Sulejman juri prema Topkapi palači, ali ga ispred nje dočekaju janjičari. Mustafa-aga, vođa janjičara, prihvati sultanov poziv na sastanak te naredi ostalima da zaustave pobunu jer vjeruje da su napokon pobijedili sultana.

Sulejmana zabrine što se Hurem još uvijek nije vratila u palaču…

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 40, sezona 1

Hatidže u suzama priznaje Ibrahimu da je prilikom pada niz stepenice izgubila dijete. Hurem zamoli žene u haremu da joj pomognu pronaći izgubljeni smaragdni prsten.

Ona koja ga pronađe, bit će unaprijeđena. Međutim, Mahidervan u međuvremenu prsten predaje kalfi Nigar po uvjetom da nikada ne prizna tko ga je pronašao.

Ibrahim zahvaljuje Leu što je njegovoj ženi spasio život, te ga obavještava da ga sultan želi osobno vidjeti u palači. Hurem koristi priliku i piše pismo Leu u kojem ga moli da zaboravi njihovu ljubav i napusti palaču, a pismo preda kalfi Nigar. Kasnije, kalfa Nigar napadne Gulšah u hamamu.

MP4 DOWNLOAD

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin