Sezona 1 DVD 09

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

 

 

 

suljo

Epizoda 33, sezona 1

U dvorištu palače, mladi slikar Leo slika Sulejmanov portret, ni ne sluteći da mu u susret dolazi Aleksandra (sada Hurem), njegova izgubljena zaručnica, koja je upravo došla reći sultanu da je ponovno trudna. Mahidervan hvata depresija nakon što je doznala da je Hurem trudna, a Gulšah joj govori da bi svi odahnuli kada bi se netko zauvijek riješio Hurem.

Sadika je nezadovoljna novim promjenama i traži način kako ostati u palači što bliže Sulejmanu. Iako već danima slave, građani i dvorani s nestrpljenjem očekuju vjenčanje Hatidže i Ibrahima. Na putu prema mjestu vjenčanja Huremi se počnu javljati trudovi.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 34, sezona 1

Majka sultanija pozvala je i Mahidevran na ceremoniju davanja imena Hureminom sinu, Selimu. Iako očajna, Mahidevran pristaje otići samo zbog mira u palači. Vatikan se veseli vijesti da je Ibrahim ženidbom službeno postao članom carske obitelji.

Matrakči traži način kako reći Sadiki što osjeća prema njoj. Za to vrijeme Sulejman iznenadi Hurem pozivom na izlet, a Ibrahim i Hatidže provode prvi dan u svojoj palači.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 35, sezona 1

Hatidže i Ibrahim pozvali su sve članove obitelji da im dođu na večeru. Njihov novi dom uređen je u europskom stilu, što je iznenadilo goste. Sulejman je poželio čestitati slikaru koji je oplemenio zidove u njihovom domu.

Hurem prepozna Lea, ali se boji se da će on otkriti sultanu da su nekoć bili zaručeni i da će zbog toga imati dodatne probleme na dvoru. Međutim, Leo pristane na Sulejmanovu molbu da naslika njega i Hurem zajedno.

Sadika planira novi atentat na Sulejmana pa preko zaposlenika dvora pošalje pismo kralju Ludoviku. Gušlah predloži Mahidevran da se presele u stare Hatidžine odaje kako bi bila bliže Sulejmanu.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 36, sezona 1

Lukava Hurem iskoristila je Sulejmanovu dobru volju i zatražila nove odaje za sebe i svoju djecu. Poželjela je upravo Hatidžinu sobu, koja se već uređuje za Mahidevran. Na pomolu je novi sukob između dvaju sultanovih miljenica!

Za to vrijeme Sulejman zaprima lošu vijest iz Egipta, gdje se namjesnik Ahmet-paša udružio s Arapima i sam se proglasio sultanom. Sulejman naredi Ibrahimu da pođe u Egipat i ubije izdajicu Ahmeta, što se nimalo ne svidi trudnoj Hatidži. Hurem želi iskoristiti Ibrahimovu odsutnost kako bi se nasamo našla s Leom…

MP4 DOWNLOAD

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin