Sezona 1 DVD 07

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

 

 

 

suljo

 

 

Epizoda 25, sezona 1

Sulejman je ljut na Hurem zbog njezinog ponašanja prema ostalim djevojkama u haremu. Misli da je ona prezahtjevna i samouvjerena, pa stoga odluči malo ohladiti odnos s njom.

Iste večeri sultan pozove Mahidervan u svoje odaje. Bijesna Hurem odlazi razgovarati s Ibrahimom, ali kad od njega ne dobije odgovor kakvog je željela, Hurem mu zaprijeti da će reći Sulejmanu o njegovoj tajnoj vezi s Hatidže.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 26, sezona 1

Ibrahim paša otišao je u svoj rodni kraj, Pargu. Voljenoj Hatidži u pismu objašnjava razloge svog odlaska. Mahidervan svima ispriča kako je provela noć u sultanovim odajama, a Hurem bijesni zbog toga i traži razgovor sa Sulejmanom.

Kasnije te večeri Ajše je pronađena mrtva, a cijeli dvor vrlo brzo dozna za skandal. Sultanovi ljudi započeli su istragu kako bi pronašli počinitelja. Tko je ubojica?

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 27, sezona 1

Svi su uvjereni da je Hurem naredila Ajšino ubojstvo, a ona, iako nevina, ne može uvjeriti dvorane da nema veze sa zločinom. Kako više ne bi stvarala nevolje u haremu, sultanova majka poruči Huremi da će morati napustiti palaču Topkapi. Iako i sam vjeruje da Hurem nije ubojica, Sulejman će morati prihvatiti majčinu odluku.

Ibrahim je pozvan natrag u palaču kako bi od sultana osobno dobio blagoslov za ženidbu s princezom Hatidže. Ibrahim ne može vjerovati da će mu se san ostvariti…

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 28, sezona 1

U staroj palači Hurem redovito piše pisma Sulejmanu i moli ga za oprost. Društvo joj pravi prijateljica Gulnihal. Za to vrijeme Sulejman je napustio dvor i otišao u lov. I dalje neprestano razmišlja o Hurem i traži način na koji bi je vratio u harem.

Jedna dvorska sluškinja priznala je Ibrahimu kako je vidjela pravog ubojicu i da to nije bila Hurem. Već istog dana Ibrahim krene na put do stare palače kako bi ucijenio Huremu – osobno će je vratiti u Topkapi palaču, ali samo ako pristane na njegove uvjete.

MP4 DOWNLOAD

Prethodni DVD Slijedeći DVD

 

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin