Sezona 1 DVD 05

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

 

suljo

 

 

Epizoda 17, sezona 1

Viktorija napokon uspije ući u harem Topkapi palače, s namjerom da osveti smrt zaručnika kojeg su osmanlije ubile tijekom svadbene ceremonije u Zemunskoj palači. Osoba koja joj je ubila zaručnika bio je upravo Sulejman.

Viktorija je došla u Istanbul prerušena kao muškarac, a put do Topkapi palače otvorio joj je Matrakči. Kasnije upozna Ibrahima koji je, nesvjestan njenih namjera, zaposli kao haremsku sluškinju.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 18, sezona 1

Mahidevran poludi zbog vijesti o Hureminoj drugoj trudnoći. I dok Hurem svakom dvoraninu prenosi veselu vijest, majka i sultan odluče proslaviti zaruke između Hatidže i Čelebi Paše, što se nimalo ne svidi Ibrahimu.

Svečana proslava ogranizirana je u glavnoj dvorani palače, a prinčeve, princeze i ostalu djecu čuva nova djevojka u haremu, Viktorija.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 19, sezona 1

U haremu je izbio veliki požar. Sve žene, sluškinje i princeze panično bježe pred vatrom, tražeći sklonište od smrti. Viktorija herojskim činom spasi princeze i djecu, zbog čega će postati najomiljenija sluškinja sultanovoj majci. Čim je požar ugašen započela je istraga o mogućem počinitelju. U međuvremenu, Mahidervan i Hurem okrivljuju jedna drugu zbog požara, tvrdeći da je namjera bila ubiti sinove nasljednike.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 20, sezona 1

Otkad je zaručena za Čelebi Pašu, sultanija Hatidže izgubila je svu nadu za ikakvu budućnost s Ibrahimom. Stalno razmišlja o njemu iako zna da nikada neće biti zajedno… Za to vrijeme sultanova vojska završila je pripreme za novi napad i kreće prema Rodosu. Sulejman je svjestan opasnosti koje donosi ovaj novi pohod, kao i činjenice da će teško doći do pobjede. Njegove sumnje počinju se ostvarivati kada mu mornarica bude napadnuta iz zasjede.

 

MP4 DOWNLOAD

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin