Sezona 1 DVD 03

Naslov originala: Muhteşem Yüzyıl
Format: Povijesna drama
Autor: Meral Okay, Yılmaz Şahin
Godina izdanja: 2011.-danas
Redatelj: Taylan Biraderler
Glumci: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Mehmet Günsür, Pelin Karahan
Država podrijetla: Turska
Jezik: turski
Broj epizoda: 188*
Broj sezona: 3
Producent: Timur Savcı
Trajanje epizode: 45-50 minuta
Emitiranje: U Hrvatskoj RTL Televizija

IMDb

 

suljo

 

Epizoda 9, sezona 1

Sulejman odlazi u osvajački pohod prema Beogradu. Njegova majka koristi njegovu odsutnost kako bi suzbila Hureminu hirovitost. Njena misija je pronaći idealnog muškarca koji bi s vremenom postao Huremin suprug, a sve kako bi je se napokon riješila. Hurem, naravno, ne zna za te planove, a svoje misli pretače u stihove koje svakodnevno šalje dragom Sulejmanu. Sultanova vojska nastavlja putovati prema Beogradu, a Sulejman i njegov vojni vrh smišljaju strategiju napada. Treba se odlučiti za najsigurniju, kojom bi zauzeli neosvojivu beogradsku tvrđavu.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 10, sezona 1

Hurem je doznala da je namjeravaju udati za nepoznatog momka i tako je udaljiti iz palače. Iako je zbog toga uzrujana, ipak pristane moliti za oprost i ostanak u haremu. Kada joj čak ni to ne pomogne, Hurem obznani kako je trudna. Međutim, nitko joj ne vjeruje. Osmanska vojska vrlo je brzo zauzela zemunsku tvrđavu. Doznavši da je kralj Ludovik već pobjegao, Sulejman odluči nastaviti s pohodom sve dok ga ne uhvati – živog ili mrtvog.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

 

Epizoda 11, sezona 1

Pohod na Beograd se nastavlja, a svi koji su ostali u Topkapi palači mole se za pobjedu. Sultan Sulejman vrlo je blizu svog prvog vojnog uspjeha, a cilj mu je proširiti pohod prema ostatku Europe. Nekoliko dana kasnije zajedno sa svojom vojskom vraća se u Istanbul, a građani ih svečano dočekaju. I Hurem s čežnjom iščekuje Sulejmanov dolazak, a ljubomorna Mahidevran smišlja opake planove kako bi se riješila lijepe ljubavnice, čija će prva noć provedena sa Sulejmanom jako loše završiti.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 12, sezona 1

Hurem je otrovana i u životnoj je opasnosti. Ne trateći ni sekunde, Sulejman joj odmah ponudi pomoć svojih dvorskih doktora, ne sluteći da će je tako spasiti od sigurne smrti. Prvi kojeg želi vidjeti je Ibrahim. No, on je na tajnom sastanku.

Hurem se svakim danom bolje osjeća, a Ibrahim pokušava pronaći osobu koja ju je otrovala. U međuvremenu, sluškinja Gulšah, koja je otrovala Hureminu hranu, odluči ukloniti tragove koje je ostavila iza sebe. Ali, Ibrahimu ne treba puno vremena da dozna istinu, zbog čega će se naći pred velikom nedoumicom – treba li reći Sulejmanu da je upravo Mahidevran naredila otrovanje Hurem?

MP4 DOWNLOAD

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin