Sezona 1 DVD 03

Naslov izvornika: Little House on the Prairie
Žanr: Vestern, Drama
Prema knjigama: Mala kuća u preriji Laure Ingalls Wilder
Redatelji: William F. Claxton, Maury Dexter, Victor French, Michael Landon, Leo Penn
Uloge: Michael Landon, Melissa Gilbert, Karen Grassle, Melissa Sue Anderson, Lindsay i Sidney Greenbush, Matthew Labyorteaux, Richard Bull, Katherine MacGregor, Alison Arngrim, Jonathan Gilbert, Kevin Hagen, Dabbs Greer, Victor French, Merlin Olsen, Kyle Richards, Dean Butler, Linwood Boomer, Shannen Doherty
Glavnu temu koponirao: David Rose
Država: United States
Jezik: engleski
Broj sezona: 9
Broj epizoda: 204 + 4 speciala
Producenti: John Hawkins, William F. Claxton
Trajanje: 48-49′
Distributeri: Worldvision Enterprises, CBS Television Distribution (USA),NBCUniversal, International Television Distribution , MGM Worldwide Television
Distribution
Release
TV Mreža: NBC
Godina izdanja: 1974. – 1983.

11 epizoda Mama učiteljica

Nakon što gđica Beadle nesretnim slučajem nastrada, Caroline zamole da je privremeno zamijeni u školi. Carolineinu pozornost zaokupi Abel Makay, stariji učenik, tih, povučen i nesklon školi.

 

 

 

12 epizoda Rakun

Mary peče savjest zato što je slučajno razbila Laurinu najdražu porculansku lutku pa kući donese mladunče rakuna kako bi se iskupila sestri. Charles se premišlja bi li Lauri dopustio da životinju zadrži pa na kraju ipak odluči odobriti to privremeno posvojenje, no poslije se zbog toga gorko pokaje.

 

 

 

13 epizoda Glas kotlokrpe Jonesa

Prijedlog velečasnog Aldena da se prikupe donacije za novo crkveno zvono uzvitla veliku prašinu oko toga kako bi zvono trebalo platiti. Ohola gđa Oleson želi donirati novac za veliko zvono koje bi nosilo plaketu s njezinim imenom. Ostali se pobune protiv toga, na što obje strane zaprijete da će otići iz crkve. I dok se ostali spremaju za bitku, nijemi Tinker se dosjeti nečemu drugom što bi u grad trebalo vratiti mir.

 

 

 

14. epizoda Nagrada

Učeći jedne noći za izborni test iz povijesti na štaglju, Mary slučajno prevrne svjetiljku uz koju je čitala. Nakon što su na jedvite jade uspjeli ugasiti požar, gnjevna Caroline izgrdi kćer i zabrani joj da na ispit izađe. Mary poslije prihvati posao u gradskoj trgovini kako bi nadomjestila neke od predmeta oštećenih u plamenu, a potom zaključi da bi joj to moglo dodatno zagorčati odnos majkom.

 

 

 

15. epizoda Jahve je pastir moj 1.dio

Nakon što Caroline rodi krasnog dječačića, čini se da je obitelj Ingalls napokon dobila točku na i, međutim, Charles Jr. se teško razboli. Ljubomorna na očevu ljubav prema dječačiću, Laura se odbije pomoliti za brata i zbog toga je počne peći savjest u trenutku kad im sreća okrene leđa.

Sezona 1 DVD 02 Sezona 1 DVD 04
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin